نقش مساجد در پيشگيري از آسيب‌هاي فضاي مجازي

ریيس دفتر مقام معظم رهبري در مراسم افتتاح ٢٠٠ مسجد و مرکز فرهنگی بركت تبيين كرد:
■ نقش مساجد در پيشگيري از آسيب‌هاي فضاي مجازي

نقش مساجد در پيشگيري از آسيب‌هاي فضاي مجازي

حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی در مراسم افتتاح هم‌زمان ٢٠٠ مسجد و مركز فرهنگي بنياد بركت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، با بیان این‌که اولین بنایی که در کره‌ی زمین بنا شد خانه‌ی کعبه بود که در مسجدالحرام واقع است، گفت: بحث بر سر این است که آن را حضرت آدم ساخته یا حضرت ابراهیم. اکثر مفسران معتقدند خانه‌ی کعبه توسط حضرت آدم ساخته شده و بعدها توسط حضرت ابراهیم مرمت شده است. در هر حال مسجد سابقه‌ی چند هزار ساله دارد.

وی افزود: چه کسانی باید مسجد بسازند؟ آیا هرکسی توفیق ساخت مسجد را دارد؟ کسانی این توفیق را دارند که مؤمن هستند، باور به قیامت دارند، اقامه‌ی نماز می‌کنند و زکات می‌پردازند.

رییس دفتر مقام معظم رهبری با بیان این‌که مسجد کانون‌های هدایت بسیار مهمی است، گفت: در احادیث قدسی آمده است که خداوند فرموده: «خانه‌های من در زمین مساجد است، که آسمان‌ها را نورافشانی می‌کنند.»

پیامبر هم فرموده‌اند که مساجد خانه‌ی متقین است و هر که مسجد خانه‌اش باشد، خداوند جواز عبور از پل صراط، رحمت و آسایش او را تضمین کرده است.

آیت‌الله محمدی گلپایگانی در ادامه به بیان چند حدیث دیگر پیرامون مسجد پرداخت و ادامه داد: مساجد در قیامت از بندگان خدا شکایت می‌کنند که ما بودیم، اما آن‌ها نیامدند. هم‌چنین پیامبر اکرم(ص) می‌فرمایند: «کسی که یک چراغ در مسجد روشن کند، ملائکه و فرشتگان دائماً برای وی طلب مغفرت می‌کنند تا زمانی که آن چراغ خاموش می‌شود.»

وی با اشاره به این‌که مسجد سکوی پرش به آسمان است، گفت: مسجد اخوت اسلامی ایجاد می‌کند. نقشی که مساجد در طول تاریخ داشته‌اند، قابل توجه است. مسجد فقط محل نماز خواندن نبوده است.

رییس دفتر مقام معظم رهبری افزود: مسجد عامل پیشگیری از فساد است، آیا سراغ دارید کسی را که به مسجد رفت‌وآمد کند، اما اهل فساد باشد؟ اگر می‌خواهیم فرزندان‌مان را بیمه کنیم باید راه مسجد را به او نشان دهیم.

آیت‌الله محمدی گلپایگانی با بیان این‌که اداره‌ی مسجد پس از ساخت آن نیز بسیار مهم است، گفت: از مسئولان بنیاد برکت درخواست دارم پس از تحویل مساجد نیز بر آن‌ها نظارت داشته باشند. باید امام جماعت و روحانی مسجد منظم باشد و با اهالی مسجد به‌خصوص نسل جوان رابطه‌ی دوستانه برقرار کند.

وی ادامه داد: اکنون با تهدیدات فزاینده‌ی فضای مجازی روبه‌رو هستیم و کانون خانواده‌ها در خطر هستند. بر اثر این تبلیغات مسموم، طلاق و اغفال نوجوانان و جوانان هم زیاد شده است. پادزهر این تبلیغات مسموم، مساجد هستند.

رییس دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به این‌که به تازگی شاهد یاوه‌گویی‌های رییس‌جمهور دیوانه‌ی آمریکا بودیم، گفت: البته امریکا همیشه با انقلاب اسلامی و کشورمان دشمنی داشته و بهترین لقب به این حکومت، «شیطان بزرگ» است و آن‌ها شایسته‌ی این لقب‌اند. آن‌ها همیشه در حال توطئه علیه ملت ما بودند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1396/8/3 ساعت 12:11
کد : 1634
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز