سردار حاج قاسم سلیمانی شهید زنده!

سردار حاج قاسم سلیمانی شهید زنده!

این روز ها حرف های زیادی در مورد رشادت های حاج قاسم در میدان نبرد شنیده ایم اما درباره بُعد مذهبی شخصیت حاج قاسم حرف زیادی گفته نشده؛ در حالی که این شجاعت و رشادت در اثر تربیت دینی و تقوا حاصل شده است. اتفاقا بُعد مذهبی حاج قاسم فرمانده شجاع سپاه قدس، برای بسیاری از کارشناسان غربی مهم است و رسانه های مختلف خارجی مثل روزنامه گاردین، مجله نیویورکر، شبکه ماهواره ای الجزیره و ... به آن پرداخته&zwnj ...

این روز ها حرف های زیادی در مورد رشادت های حاج قاسم در میدان نبرد شنیده ایم اما درباره بُعد مذهبی شخصیت حاج قاسم حرف زیادی گفته نشده؛ در حالی که این شجاعت و رشادت در اثر تربیت دینی و تقوا حاصل شده است.

اتفاقا بُعد مذهبی حاج قاسم فرمانده شجاع سپاه قدس، برای بسیاری از کارشناسان غربی مهم است و رسانه های مختلف خارجی مثل روزنامه گاردین، مجله نیویورکر، شبکه ماهواره ای الجزیره و ... به آن پرداخته‌اند.

به عنوان نمونه، «دکستر فیلکینز» در نیویورکر (چاپ شده در 30 سپتامبر 2013 ) می‌نویسد: "سلیمانی یک مؤمن واقعی به اسلام بوده و او مذهبی تر از خیلی افراد است" یا «مارتین جی» در سایت روزنامه دیلی صباح ترکیه (منتشر شده در 13 نوامبر 2014 ) از قول فرماندهان عراقی نوشت: "سلیمانی به ما آموخت که مرگ آغاز زندگی است و نه پایان آن".

یکی از نشانه های این مطلب این است که برای نام بردن از او توی عراق و سوریه و کشور های دیگر به جای عنوان های نظامی از کلمه حاجی یا حاج قاسم استفاده می شود. گرچه شاید تا حالا دقت نکردیم که چرا به یک فرمانده ی بلند پایه ی نظامی می گویند حاجی!

رسانه‌های دنیا علاوه بر اینکه سردار سلیمانی را مغز استراتژیک مسائل منطقه خطاب می‌کنند، سعی دارند ویژگی‌های مذهبی ایشان را هم برای مخاطبان خود توصیف کنند.

اگر تصاویر منتشر شده از این سردار ایرانی در میدان‌های جنگ عراق را مرور کنیم، حتما بین آنها عکس هایی را می بینیم که توی آن حاج قاسم در حال وضو است یا به نماز جماعت ایستاده است.

یکی از همرزم های قدیمی سردار حاج قاسم سلیمانی در مصاحبه با «ابنا» گفت: حاج قاسم حتی در میدان جنگ هم دائم الوضو است با این وجود زمانی‌که صدای الله اکبر در میدان جنگ شنیده می‌شود، آستین‌ها را بالا می زند و دوباره وضو می‌گیرد و به نماز می‌ایستد.

سلیمانی در واقع یک کلاس درس متحرک است. به کشورهای مظلوم  سفر ‌می‌کند و درس مقاومت در برابر ظلم را مطابق «فاستقم کما امرت» به ملت ها می‌آموزد.

برخی کارشناسان و نویسندگان غربی سردار سلیمانی را با شخصیت‌های حقیقی یا افسانه‌ای همچون "کارلا"، "نمسیس"، "فرماندهان روم باستان" و "قیصر سوزو" مقایسه می‌کنند، این درحالی است که همه ی  آن شخصیت ‌ها فقط و فقط توانسته‌اند نام خود را به عنوان یک جنگجو در ذهن آدم ها ثبت کنند. اما دوست و دشمن، سلیمانی را با افتخار، ژنرال خطاب کرده و از سوی دیگر وی را یک فرمانده پارسا و باتقوا معرفی می کنند.

سردار سلیمانی یک مومن با تقوا، یک فرمانده‌ با ذکاوت و یک متعهد به خاک وطن و ناموس است. جمع شدن این ویژگی‌هاست که او را با بقیه جنگاوران متفاوت می‌سازد.

بازگشت امنیت به سامراء نیز همچون آزادسازی آمرلی، جرف الصخر، طوزخورماتو و جلولاء، نقش موثر قهرمان این روزهای اتفاقات منطقه را به رخ تشکل به اصطلاح "ائتلاف جهانی علیه داعش" کشاند و به همگان فهماند که این قاسم سلیمانی است که در عمل به مبارزه با پدیده تکفیر و تروریسم برخاسته است؛ نه آمریکا و متحدانش.

یکی از خدام حرم امامین عسکریین(ع) پس از درگریری‌های سامراء به «ابنا» گفت: حاج قاسم در زمان ناآرامی‌های اخیر شهر سامراء، همیشه در این شهر حضور داشت و مرتباً برای توسل و تجدید قوای معنوی به حرم مشرف می‌شد. سردار سلیمانی در این مدت، سرداب حرم امامین عسکریین(ع) را برای استراحت شبانه خود انتخاب می‌کرد.

برای فهم دقیق‌تر، باید به جملات فرمانده ی کل قوا درباره قاسم سلیمانی توجه کرد: «خود شما هم که آقای سلیمانی باشید در نظر ما شهیدید. شما شهید زنده هستید. بله، شما هم شهیدید. شما بارها در میدان جنگ به شهادت رسیدید».

اما کلام به اینجا ختم نمی‌شود و رهبر معظم انقلاب، او را "کسی که بارها در میدان جنگ به شهادت رسیده" معرفی می‌کنند. باید به زبان ریاضیات گفت: «پرانتز سخن به توان nاُم» یعنی حرف در باب ایشان تمامی ندارد.