پیاده روی به نفع پدر و مادر

پیاده روی به نفع پدر و مادر

روز عید سعید قربان بود و همه فامیل در خانه جمع بودند و منتظر به دنیا آمدن بزرگ مردی که قرار است در تاریخ ماندگار شود. روستای قلعه نو در شهرستان زابل زادگاه این شهید والا مقمام است. شهید شیرعلی راشکی که در پنجم خرداد ماه سال 1343  به دنیا آمد. پدرش کشاورزی ساده اما متدین و مؤمن بود و در تربیت فرزندان دقت زیادی داشت. کسب لقمه حلال و قناعت جزء اصول زندگی انها بود.  شیرعلی سومین فرزند خان ...

روز عید سعید قربان بود و همه فامیل در خانه جمع بودند و منتظر به دنیا آمدن بزرگ مردی که قرار است در تاریخ ماندگار شود. روستای قلعه نو در شهرستان زابل زادگاه این شهید والا مقمام است. شهید شیرعلی راشکی که در پنجم خرداد ماه سال 1343  به دنیا آمد. پدرش کشاورزی ساده اما متدین و مؤمن بود و در تربیت فرزندان دقت زیادی داشت. کسب لقمه حلال و قناعت جزء اصول زندگی انها بود. 

شیرعلی سومین فرزند خانواده بود و پسری مؤدب و مهربان و در عین حال پرکار و پرتلاش. از همان دوران نوجوانی اهمیت زیادی به معنویت و مخصوصا نماز می داد. طوری که هر روز سه کیلومتر راه را پیاده از خانه تا مسجد می‌رفت تا نمازش را با جماعت بخواند. سه کیلومتر یعنی سه هزار متر یا شش هزار قدم نیم متری، و این کار هر روز شیرعلی بود.

پدر و مادرش که از این همه پیاده روی شیرعلی خبر داشتند به او گفتند: علی جان! چرا این همه راه را پیاده می‌روی؟

شیرعلی با لبخند به صورت پدر و مادرش نگاهی انداخت و آرام گفت: «این پیاده راه رفتن من به نفع شما هم هست.»

پدر و مادر شیرعلی نگاهي به هم کردند و گفتند: چه نفعی پسرجان؟!

شیرعلی با همان چهره شادابش گفت:

«وقتی من پیاده به مسجد می‌روم در راه، هزار صلوات می‌فرستم و ثوابش را به پدرم می‌دهم و در راه برگشت هم هزار صلوات دیگر می‌فرستم و ثواب آن‌را به مادرم هدیه می‌کنم».

پدر و مادر شیرعلی لبخندی از روی رضایت زدند.

وقتی شیرعلی راشکی شهید شد آن مسجد هم برای او دلتنگ شده بود.