بازی اردوئی هفت سنگ
اهداف کلی: ایجاد روحیه همکاری،تقویت و مهارت در نشانهگیری و بهبود سرعت و سرگرمی و شادی و دوستی بیشتر است. اهداف جزئی: تقویت روحیه ایثار گری،ایجاد رقابت سالم و تمرکز حواس میباشد. تحلیل حرکتی و کاربرد: حرکات دویدن و جستوخیز کردن در بازی هفتسنگ بیشتر اجرا میشود. این بازی از هماهنگی چشم و دست و تعقیب دیداری بالایی برخوردار است. بازی هفتسنگ به ...
اهداف کلی:
ایجاد روحیه همکاری،تقویت و مهارت در نشانهگیری و بهبود سرعت و سرگرمی و شادی و دوستی بیشتر است.
اهداف جزئی:
تقویت روحیه ایثار گری،ایجاد رقابت سالم و تمرکز حواس میباشد.
تحلیل حرکتی و کاربرد:
حرکات دویدن و جستوخیز کردن در بازی هفتسنگ بیشتر اجرا میشود. این بازی از هماهنگی چشم و دست و تعقیب دیداری بالایی برخوردار است. بازی هفتسنگ به تمرکز فراوانی نیاز دارد، در نتیجه قدرت توجه و تمرکز، تصمیمگیری و برنامهریزی را در کودک تقویت میکند.همچنین موجب بهبود سرعت عمل و مهارتهای پایه (دویدن، گرفتن و...) در کودک و نوجوان میشود. علاوه بر اینها، کودک و نوجوان با کار گروهی آشنا میشود و اهمیت آن را به خوبی درک خواهد کرد. این بازی را تمامی کودکان 8 ساله به بالا میتوانند انجام دهند.
قوانین بازی
تعداد بازیکن:
4الی 16نفر یک بازی بومی و ایرانی است . همان طور که از اسمش پیداست با روی هم گذاشتن هفت تکه سنگ صاف و هموار از بزرگ به کوچک بازی شروع میشود.
یک گروه محافظ آن سنگها است و گروهی دیگر که با توپی کوچک، سعی در فروریختن ستون سنگی گروه مقابل را دارند. اولین نفر از گروه اول از فاصلهای حدود 4 الی 7 متری - که معمولاً در ابتدای بازی با خطی مشخص میشود - با پرتاب توپ، سعی در ریختن سنگها دارد. در طرف مقابل، وقتی این اتفاق میافتد، محافظان توپ را می ربایند و آن را مخفی میکنند و به دنبال برندهها میدوند. از طرفی گروه مقابل سعی میکند هفت سنگ را دوباره بچیند و برنده بازی شود.
البته روشهای دیگری هم وجود دارد که شبیه به هم هستند. در گذشته برای ساخت توپ از تکههای لاستیک یا پارچه استفاده میکردند و با نخ آنها را محکم میبستند. بازی هفت سنگ کمی شبیه ورزش بیسبال است.