جنگ کاغذی
یک کاغذ را از وسط تا میزنید تا به دو قسمت مساوی، تقسیم شود. هر کدام از دو طرف، منطقۀ یکی از افراد میشود. به قید قرعه، یکی از دو نفر، یکی از ادوات جنگی مثل تانک، کشتی و ... را در زمین خود میکِشد. علاوه بر ادوات جنگی، شکل آدم را هم میتوان کشید. نفر دوم با نگاهی دقیق به مکان نقّاشی کشیده شده، با خودکار، دایرۀ کوچکی را در منطقۀ خود کشیده، پُررنگ میکند. مکان کشیدن دای ...
یک کاغذ را از وسط تا میزنید تا به دو قسمت مساوی، تقسیم شود.
هر کدام از دو طرف، منطقۀ یکی از افراد میشود. به قید قرعه، یکی از دو نفر، یکی از ادوات جنگی مثل تانک، کشتی و ... را در زمین خود میکِشد. علاوه بر ادوات جنگی، شکل آدم را هم میتوان کشید.
نفر دوم با نگاهی دقیق به مکان نقّاشی کشیده شده، با خودکار، دایرۀ کوچکی را در منطقۀ خود کشیده، پُررنگ میکند. مکان کشیدن دایرۀ کوچک، باید به گونه ای باشد که وقتی کاغذ را از همان خطّ وسط تا کردیم، رنگ دایره روی شکل کشیده شده بیافتد که در این صورت، طرف مقابل، میبازد و شخص پیروز، باید شکلی را در منطقۀ خود بکشد و حریفش با دایره ای آن را مورد اصابت قرار دهد؛ امّا اگر دایره روی شکل نیافتد، حریف باید یک شکل دیگر بکشد تا دوباره نشانه گیری انجام شود.
این بازی تا وقتی که منطقۀ یکی از دو طرف، جایی برای کشیدن نقّاشی نداشته باشد، ادامه مییابد.
شکل دیگر این بازی، آن است که از همان ابتدا دو طرف به تعدادی توافقی در منطقۀ خودشان شکل های مختلف میکشند و بازی را شروع میکنند. کسی که ادوات و نفراتش زودتر مورد اصابت قرار میگیرد، بازنده است.
منبع: بازی، بازوی تربیت، ص78