بازی اردویی؛ چون و چرا

بازی اردویی؛ چون و چرا

شاید بازی چون و چرا یک بازی بدون رقابت و هیجان بنظر برسه اما اینطور نیست. هربار که شما سعی می‌کنید سوال یا جوابی را روی کاغذ بنویسید، دوست دارید دیگران وقتی می‌خونند خنده بر لبانشون بنشینه. بازی پی شوم هم یک بازی کارتی هست، که احتمالا خوشتون بیاد.   اطلاعات بازی تعداد بازیکنان: بدون محدودیت تجهیزات: قلم و کاغذ میزان دشواری: در دورهای چندم بازی پیدا کردن سوال و جواب کم ...

شاید بازی چون و چرا یک بازی بدون رقابت و هیجان بنظر برسه اما اینطور نیست. هربار که شما سعی می‌کنید سوال یا جوابی را روی کاغذ بنویسید، دوست دارید دیگران وقتی می‌خونند خنده بر لبانشون بنشینه. بازی پی شوم هم یک بازی کارتی هست، که احتمالا خوشتون بیاد.

 

اطلاعات بازی

تعداد بازیکنان: بدون محدودیت

تجهیزات: قلم و کاغذ

میزان دشواری: در دورهای چندم بازی پیدا کردن سوال و جواب کمی دشوار می‌شود چرا که نباید تکراری باشند.

مدت بازی: معمولا نیم ساعت

 

شروع بازی

ابتدا مقداری کاغذ را در تیکه‌های مساوی ببرید. کاغذها خیلی بزرگ نباشند، طوری که روی آنها فقط یک جمله بشود نوشت. نفرات را به دو تیم تقسیم کنید و تعداد کاغذهای بریده شده یکسانی را در اختیارشان بگذارید. یک تیم باید روی برگه‌های خود سوالاتی بنویسند که با “چرا” شروع شود و جملاتی که تیم دوم یادداشت می‌کنند باید با “چون” شروع شود. بعد از اینکه نوشتن‌ها تمام شد، کاغذها را تا کنید و تمام کاغذهای چون و چرا را جمع کنید اما با هم قاطی نکنید. باید تعداد چون‌ها با تعداد چراها برابر باشد.

 

نحوه اجرای بازی

در این بازی برد و باخت مطرح نیست و هیچ امتیازی به گروهی تعلق نمیگیرد فقط سوالات تیم اول را به تیم دوم و پاسخ‌های تیم دوم را به تیم اول بدهید. حال هر کدام از تیم‌ها فقط یکی از برگه‌های خود را باز می‌کند. ابتدا تیم دوم سوالات را می‌خواند، مثلا “چرا مردم کم کتاب می‌خونن؟”. حال نوبت تیم اول است تا جواب تصادفی خود را با آب و تاب بخواند. در بازی ما “چون از آب گل آلود همیشه نمیشه ماهی گرفت!” جواب تصادفی آن سوال بود.

 

حال کاغذ بعدی را باز کنید و همین ترتیب را ادامه دهید. در هر دور بازی، حداقل دو چون و چرا ی خیلی خنده‌دار جور می‌شوند و این احتمال در دورهای بعدی بازی حتی بیشتر می‌شود.