پخش مستند «پل» همزمان با اجلاس سراسری نماز

خبرگزاری میزان- مستند «پل» با موضوع نماز و کاهش آسیب‌های اجتماعی به کارگردانی محمد احمدی مراحل پایانی ساخت را پشت سر می‌گذارد و در بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز پخش می‌شود.

(12:12) 10 آبان 1395
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز با موضوع «نماز و کاهش آسیب‌های اجتماعی» در آذرماه سال جاری در استان البرز برگزار می‌شود.
 
مسعود دریس مدیر روابط عمومی و امور استان‌های ستاد اقامه نماز در این باره گفت: رهبر معظم فرمودند یکی از موثرترین راه‌های کاستن آسیب‌های اجتماعی، ترویج نماز است. ما هم برای تبیین دقیق و عالمانه این موضوع تولید محصولات فرهنگی هنری، ادبی و ... با همین عنوان را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.
 
وی در ادامه به ساخت مستندی با عنوان «پل» اشاره کرد و گفت: باید با ساخت یک مستند از اقشار آسیب‌دیده و کسانی که به واسطه تاثیر نماز از آسیب‌ها رهایی یافته‌اند، آثار واقعی نماز بر سلامت فرد و اجتماع را با نگاهی عالمانه و واقع‌بینانه به تصویر کشید.
 
دریس به پیشرفت 80 درصدی مستند «پل» اشاره و اظهار امیدواری کرد که همزمان با بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز این مستند از شبکه‌های ملی پخش شود.
 
وی افزود: کارگردان این مستند محمد احمدی است که با همکاری خانه بهاران شهرداری تهران و زندان استان البرز در حال تدوین است.

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان