نمازجمعه نماد وحدت و همبستگی است

میرزاد با بیان اینکه نماز جمعه مانند یک نهاد فرهنگی یکی از ظرفیت‌های انقلاب اسلامی برای ترویج همبستگی و اتحاد مردم است، گفت: تریبون نمازجمعه سنگر دفاع از اسلام، ارزش های انقلاب اسلامی، پایگاه وحدت و برادری آحاد مختلف جامعه است.

(12:54) 18 تیر 1398
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

« عباس میرزاد » در نشست شورای فرهنگ عمومی استان به مناسبت سالروز برگزاری اولین نماز جمعه پس از انقلاب در کشور، اخلاق و معنویات را سرچشمه هر تحولی در جامعه دانست و افزود: معنویت و اخلاق با جامعه ارتباط مستمری دارند که هرچه میزان اخلاق و معنویت در جامعه افزایش یابد به همان نسبت شاهد کاهش معضلات اجتماعی و امنیتی هستیم و هر چه از اخلاق و معنویت دور شویم به همان نسبت جامعه بیشتر دچار معضلات می‌شود که رسالت ائمه جمعه و جماعات در ترویج اخلاق و معنویات رسالتی سنگین و ویژه محسوب می‌شود.

وی یکی از برکات انقلاب اسلامی را احیاء نماز جمعه دانست و افزود: نماز جمعه برای ایجاد همبستگی و وحدت بین مردم تشکیل شده است.

میرزاد، نماز جمعه را یک فریضه وحدت آفرین در بین مردم و اقشار مختلف جامعه اسلامی دانست و افزود: برای تقویت و مشارکت بیشتر مردم در این فریضه وحدت بخش ، نباید اختلافات سیاسی را در جامعه به تریبون نمازجمعه برده و آب در آسیاب دشمن بریزیم بلکه با وحدت و همدلی همه در نماز دشمن شکن جمعه، کنار هم به نماز بایستیم که این امر با درایت ائمه جمعه محترم و تمامی احزاب و گروهها در جامعه به راحتی امکان پذیر است.

سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اضافه کرد: ائمه جمعه به عنوان رابط بین مسوولان و مردم، نقش مهمی در همبستگی در جامعه دارند.

وی تصریح کرد: همبستگی و اتحاد ملت و مشارکت عمومی، اعتقاد و ایمان الهی مهمترین سلاح ملت ایران برای مقابله با انواع تهدید های پیش روی دشمن است

منبع:شبستان

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان