نماز؛ اهرم بازدارنده گناه/ نقش نماز در جلوگیری از نابسامانی‌های اجتماعی

معاون سپاه لرستان با تاکید بر نماز اول وقت در ادارات و نیروهای مسلح، اظهارکرد: نماز مهم‌ترین اهرم بازدارنده انسان از گناه است.

(09:58) 13 اسفند 1396
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

 علی‌حسین پازدار، معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، مهم‌ترین رسالت ستاد اقامه نماز را ترویج نماز به عنوان فریضه الهی و اقامه اول وقت آن دانست و گفت: نماز اهرم بازدارنده گناه است که باعث جلوگیری از نابسامانی‌های اجتماعی می‌شود.
وی با تاکید بر برگزاری جلسات ستاد اقامه نماز به‌صورت دو ماه یک‌بار، ادامه داد: اوضاع اقامه نماز در ادارات رصد شده به‌طوری‌که برخی دستگاه‌ها به نماز توجه ویژه دارند و نمازخانه‌ها را تجهیز کردند.
پازدار اضافه کرد: در جلسه شورای اداری استان وضعیت نماز و توقعات ستاد اقامه نماز مطرح و مورد توجه قرار گیرد کمااینکه ابلاغ صریحی از طرف استاندار به تمام دستگاه‌ها در خصوص اهتمام به امر نماز صورت گیرد.
معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: اقامه نماز در اصناف و بازاریان توسط صنعت و معدن و اتاق اصناف بررسی شود و حتی‌الامکان در زمان اقامه نماز مغازه‌ها تعطیل شوند زیرا مردم ما یک‌دست شیعه هستند و کاهل نماز بودن پسندیده نیست.
وی افزود: آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها در راستای ترویج فرهنگ اقامه نماز نقش حیاتی دارند و اقامه نماز را باید از مدارس و توسط آموزش و پرورش در دانش‌آموزان نهادینه کرد.

 منبع : ایکنا

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان