نخستین نماز جمعه بعد از بازگشایی در مسجدالاقصی اقامه شد

با بازگشایی مساجد در فلسطین اشغالی، نخستین نماز جمعه با حدود ۵۰ هزار فلسطینی اقامه شد.

(12:46) 17 خرداد 1399
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

ده ها هزار فلسطینی نماز جمعه را برای نخستین بار بعد از بازگشایی مساجد از روز یکشنبه (11 خرداد ماه) در مسجدالاقصی اقامه کردند.

اداره اوقاف اسلامی قدس گفت: حدود 50 هزار نمازگزار در این روز در مسجدالاقصی حضور داشتند.

شیخ «محمد علی سلیم»، خطیب مسجدالاقصی نماز جمعه را اقامه و خطبه را ایراد کرد و از فلسطینی ها خواست حضور بیشتری در مسجدالاقصی داشته باشند.

وی افزود: این نخستین جمعه بعد از دو ماه تعطیلی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا است که نمازگزاران در مسجدالاقصی حاضر شده اند.

اداره اوقاف اسلامی قدس از نمازگزاران خواسته بود سجاده های شخصی به همراه خود بیاورند و هنگام نماز ماسک بر صورت زده و هنگام ورود به مسجد مراقب باشند و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

نگهبانان مسجدالاقصی نیز در ورودی مسجد به نمازگزاران ماسک داده و مواد ضد عفونی می زدند و از نمازگزاران می خواستند فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

بیش از دو ماه مسجدالاقصی برای جلوگیری از ویروس کرونا تعطیل بود و نماز تنها با حضور تعداد محدودی از کارکنان اداره اوقاف اسلامی قدس اقامه می شد.

ماه رمضان نیز مسجدالاقصی تعطیل بود و نماز با حضور تعداد محدودی اقامه شد.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان