درخواست باران از طریق نماز توجه کردن به رحمت و قدرت الهی است

کارشناس امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان گفت: درخواست باران از طریق نماز باران توجه کردن به رحمت و قدرت الهی است

(11:23) 27 دی 1395
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

احمد گویلی، کارشناس امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: مردم محله غفور شهرستان سنندج بنا به اعلام امام جماعت مسجد امام حسین پس از سه روز روزه‌داری برای نزول رحمت الهی و آمدن باران، نماز استسقاء یا همان نماز طلب باران را روز شنبه ۲۵ دی ماه در محلی بیرون شهر و در نزدیکی کوه آبیدر اقامه کردند.

وی افزود: درخواست باران از طریق نماز باران توجه کردن به رحمت و قدرت الهی است؛ چراکه در هنگام قحطی و خشکسالی از هیچکس کاری بر نمی‌آید، تنها خداوند متعال است که می‌تواند با فرستادن باران، رحمت خویش را بر مردم نازل کند.
گویلی بیان کرد: خواندن این نماز وقتی مستحب است که باران نبارد و آسمان از ریختن باران بر مخلوقات بخیل شود و با توجه به روایات به جهت شیوع گناهان، کفران نعمت‌های الهی، ظلم، خیانت و گناهانی دیگر قحطی و خشکسالی روی می‌دهد.
وی اعلام کرد: در نماز طلب باران مستحب است مردم سه روز روزه بگیرند و در روز سوم با زبان روزه به سمت صحرا حرکت کنند و با حالتی همراه با خشوع و خضوع و درخواست نیاز به صورتی که موجب جلب رحمت خدا باشد به محلی پاک بروند و نماز را اقامه کنند.
کارشناس امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: کیفیت نماز باران به مانند نماز عیدین دو رکعت است که به صورت جماعت و فرادی هم خوانده می‌شود. بعد از اقامه نماز توسط امام دو خطبه خوانده می‌شود و مردم نیز دعا می‌کنند و در دعا کردن باید پافشاری و تضرع و زاری کرد و از خداوند متعال طلب نزول رحمت نمود.
دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان