آغاز ارسال مقالات اولین همایش ملی نماز، هویت و جوانان از امروز

خبرگزاری فارس: آغاز ارسال مقالات اولین همایش ملی نماز، هویت و جوانان از امروز اولین همایش ملی نماز، هویت و جوانان در حالی در اواخر آذرماه برگزار می‌شود که دبیرخانه این همایش از امروز تا نیمه آبان ماه را مهلت ارسال و پذیرش مقالات اعلام کرده است.

(11:40) 17 شهریور 1397
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

اولین همایش ملی نماز، هویت و جوانان در اواخر آذرماه سال جاری برگزار می‌شود.

براساس اعلام دبیرخانه این همایش ۱۵ شهریور لغایت ۱۵ آبان ماه مهلت در نظر گرفته شده برای ارسال مقالات است.

این همایش ملی در ۴ بخش روانشناسی، اخلاقی، اجتماعی و عرفان اسلامی برگزار می‌شود. در بخش روانشناسی مقالات می‌توانند در موضوعات نماز و هویت فردی، نماز و نیازهای فطری، نماز و تربیت، نماز و کاهش آسیب‌های روانشناختی، نماز و بهزیستی معنوی و همچنین نماز و خود تنظیمی باشد.

در بخش اخلاقی هم مقالات می‌تواند در موضوعات نماز و تعالی اخلاق، نماز و تقویت اراده، نماز و فضایل اخلاقی، نماز و حیات طیبه، نماز و مسئولیت پذیری، نماز و بازدارندگی از رذایل اخلاقی باشد. در بخش اجتماعی هم مقالات می‌بایست با موضوعات نماز و هویت خانواده، نماز و انسجام اجتماعی، نماز و جامعه سالم، نماز و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، نماز و امنیت اجتماعی، نماز و سرمایه اجتماعی و همچنین نماز و سبک زندگی باشد.

در بخش عرفان اسلامی مقالات باید با موضوع نماز و تعالی روح، اسرار عرفانی نماز، نماز و انسان کامل و همچنین نماز در سلوک عارفان باشد.

منبع: فارس

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان