اعتراض مردمی به ممانعت از برگزاری نماز جمعه بحرینی‌ها برای هشتمین ماه متوالی

نیروهای امنیتی بحرین امروز نیز از برگزاری نماز جمعه در منطقه محاصره شده «الدراز» ممانعت کردند.

(11:10) 07 اسفند 1395
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

نیروهای امنیتی بحرین که بیش از 8 ماه است از برگزاری نماز جمعه در منطقه الدراز ممانعت می‌کنند، امروز نیز از ورود نمازگزاران به این منطقه ممانعت کردند. به همین دلیل، مردم مجبور شدند نماز خود را به صورت فرادا در مسجد امام صادق (ع) به جا آورند.

از 17 ژوئن سال 2016 میلادی اقامه نماز جمعه در مسجد امام صادق (ع) در منطقه الدراز متوقف شده است و نیروهای امنیتی هر هفته از ورود نمازگزاران و امام جمعه به این منطقه و مسجد جلوگیری می‌کنند.

ساکنان الدراز پس از برگزاری نماز در مسجد امام صادق (ع) به نشانه حمایت از آیت‌الله عیسی قاسم رهبر معنوی انقلاب بحرین تظاهرات کردند.

دولت بحرین تصمیم دارد روز 9 اسفند آیت‌الله عیسی قاسم را بنا به اتهامات واهی پولشوئی و تحریک مردم علیه دولت، محاکمه نماید و این در حالی است که اخیرا تظاهرات کفن‌پوشان در سراسر بحرین باعث لغو محاکمه وی شد.

در منطقه کرزکان نیز تظاهراتی به نشانه یاری زنان اسیر برگزار شد.

وزارت کشور بحرین اخیرا تصاویر چند نفر از جمله 4 زن را منتشر و مدعی شد که این افراد اعضای یک باند تروریستی هستند که دستگیر شده‌اند.

.....................

 از سویی شهروندان بحرینی در اعتراض به ممانعت رژیم آل خلیفه از برگزاری بزرگترنی نماز جمعه شیعیان این کشور، تظاهرات کردند.

این سی و دومین هفته متوالی از زمان سلب تابعیت آیت الله عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین (در روز 31 خرداد سال جاری) است که نظامیان آل خلیفه از برگزاری نمازجمعه در منطقه الدراز جلوگیری می‌کنند.

منطقه الدراز محل سکونت آیت‌الله شیخ عیسی قاسم رهبر بزرگ شیعیان بحرین است که رژیم آل خلیفه تابعیت بحرینی وی را لغو کرده است و این منطقه از 8 ماه قبل تحت محاصره شدید نیروهای آل خلیفه است.

بحرین از 14 فوریه سال 2011 میلادی (25 بهمن 1389) صحنه خیزش مردمی علیه رژیم آل خلیفه است.

مخالفان بحرینی با برپایی تظاهرات و اعتراضات مسالمت‌آمیز، آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در این کشور را خواستار شده‌اند.

بحرینی‌ها امسال در حالی به استقبال ششمین سالروز انقلابشان رفتند که اوضاع این کشور به‌دلیل اعدام 6 جوان به‌دست رژیم که اخیراً صورت گرفته است، به‌شدت متشنج شده و مناطق مختلف بحرین طی هفته‌ها و روزهای گذشته صحنه تظاهرات و راهپیمایی‌ در اعتراض به این اقدام رژیم بود و این راهپیمایی‌ها همچنان ادامه دارد.

این در حالی است که عبدالله العجوز جوان 21ساله بحرینی صبح روز دوشنبه در منطقه النویدرات هدف گلوله نیروهای رژیم آل خلیفه قرار گرفت و به شهادت رسید.

وزارت کشور بحرین بعد از اعدام وحشیانه 7 تن از جوانان این کشور در طول 38 روز گذشته، از بازداشت شمار زیادی از زنان و جوانان این کشور و پرونده‌سازی برای آن‌ها خبر داده است.

انقلاب بحرین که وارد ششمین سالروز خود شده است، نشان داد که گزینه‌های رژیم آل خلیفه در برخورد با اراده شهروندان شکست خورده است و وحشی‌گری رژیم و ادامه کشتارها، آن‌ها را از ادامه حرکت‌های اعتراضی در راستای پیگیری حقوقشان، بازنمی‌دارد.

منبع: دولت بهار

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان