کارگاه «روش‌های آموزش شیرین نماز» در چابهار برگزار شد

مدیر مؤسسه قرآنی نورالهدی چابهار گفت: کارگاه تربیتی «روش‌های آموزش شیرین نماز» ویژه مربیان و معلمان مقاطع پیش‌ دبستانی و اول ابتدایی در چابهار برگزار شد.

(10:11) 24 بهمن 1396
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

 سکینه دارابی  گفت: کارگاه تربیتی «روش‌های آموزش شیرین نماز» صبح امروز ویژه مربیان و معلمان مقاطع پیش‌دبستانی و اول ابتدایی در چابهار برگزار شد.
وی ادامه داد: این کارگاه با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد چابهار و مؤسسه قرآنی نورالهدی برگزار شد و آموزش آن را استاد مهدی فاضلی، دارای رتبه اول جشنواره شيوه‌های نوين آموزش قرآن به كودكان در كشور، بر عهده داشت.
مدیر مؤسسه قرآنی نورالهدی چابهار بیان کرد: در این کارگاه، روش‌های تبلیغ نماز، آموزش نماز شیرین به کودکان، چگونگی آموزش قرآن و حروف الفبا برای کودکان مقطع پیش‌دبستانی و اول ابتدایی تدریس شد.
وی افزود: در این کارگاه در واقع این موضوع مورد بحث قرار گرفت که چگونه می‌توان فراگیری نماز و همچنین روخوانی قرآن را برای کودکان لذت‌بخش کرد، چراکه حساسیت آموزش این قشر از جامعه بسیار بالاست.
دارابی اظهار کرد: در پایان این کارگاه، مسابقه شفاهی از مطالب مطرح شده در کارگاه به‌عمل آمد و سه نفر از برگزیدگان تجلیل شدند.

 منبع : شبستان 

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان