تولید 20 نرم‌افزار ویژه نماز

مدیر مركز تخصصی نماز با اشاره به تولید 20 نرم‌افزار ویژه نماز توسط این مركز، اولویت كاری در حوزه فضای مجازی در حوزه نماز را تكمیل این نرم‌افزارها اعلام كرد.

(11:39) 10 اسفند 1394
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

حجت‌الاسلام والمسلمین علی اصغر آیتی، مدیر مركز تخصصی نماز ستاد اقامه نماز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) با اشاره به فعالیت‌های این مركز در فضای مجازی گفت: این مركز در شبكه‌های مختلف فضای مجازی فعال بوده و علاوه بر داشتن سایت قنوت (qunoot.net) تمام ستادهای اقامه نماز موظف هستند سایت مخصوص به خود را داشته باشند.

وی از تهیه نرم افزارهای ویژه برای كودكان و نوجوانان، نرم‌افزار ویژه جشن تكلیف (ویژه دختران و پسران)، نرم‌افزارهای پرسش و پاسخ و حدود 20 نرم افزار دیگر مركز تخصصی نماز نیز سخن گفت و اعلام كرد: به فكر تكمیل این نرم‌افزارها هستیم.

حجت‌الاسلام آیتی از تهیه كتابی برای مربیان مدارس خبر داد كه در آن راه‌های برگزاری بهتر جشن تكلیف برای مربیان تشریح شده است و گفت: خانواده اولین مأمن تربیت فرزند است، پس اگر خانواده جدی گرفته شود آسیب‌های كمتری متوجه بچه‌ها خواهدبود بر همین اساس تربیت مربیان و مدرسان كودك و نوجوان و تربیت اساتید حوزه خانواده در دستور مركز تخصصی نماز قرار دارد.

تگ ها :
نرم افزار
دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان