سی‌وهفتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز آموزش پرورش استان قزوین برگزار شد

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان قزوین گفت: سی‌وهفتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز آموزش پرورش استان قزوین با حضور ۸۰۰ دانش‌آموز برگزار شد.

(11:15) 16 اسفند 1397
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

بنایی، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: سی‌وهفتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز آموزش پرورش استان قزوین با حضور ۸۰۰ دانش‌آموز در ۱۵ رشته برگزار شد. 
وی افزود: امسال هم طبق سنوات گذشته مرحله استانی مسابقات قرآنی دانش آموزان بعد از برگزاری مرحله آموزشگاهی و منطقه‌ای در کانون رشد آموزش و پرورش استان قزوین آغاز شد.
بنایی افزود: در این مرحله از مسابقات ۸۰۰ دانش آموز در ۱۵ رشته قرائت تحقیق، حفظ ویژهف حفظ عمومی، صحیفه سجادیه، ترتیل و رشته های دیگر حضو دارند.
وی با بیان اینکه نفرات برتر این مسابقات در تابستان سال آینده به مرحله کشوری راه خواهند یافت، تصریح کرد: یکی از رسالتهای اصلی آموزش و پرورش، آموزش قرآن کریم در همه مقاطع تحصیلی است.
این مسؤول ادامه داد: با توجه به ابلاغ حفظ جزء ۳۰ قرآنتوسط وزارت آموزش و پرورش، بیش از ۳۰ هزار دانش آموز تا به امروز از این طرح استقبال کرده‌اند.
وی در پایان آموزش احکام عملی نماز در مقطع ابتدایی و برگزاری محافل انس با قرآن را از دیگر برنامه‌های قرآنی آموزش و پرورش در مدارس استان بر شمرد و ادامه داد: ۱۵ دارالقرآن دانش آموزی در استان فعال است و دانش‌آموزانی که می خواهند فعالیت‌های فوق برنامه در حوزه قرآنی داشته باشند می توانند به آن مراجعه کنند.
منبع : خبرگزاری ایکنا

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان