سرانه نمازخانه مدارس همدان از میانگین کشوری پایین تر است/وجود ۱۲۰۰ نمازخانه مستقل در مدارس همدان

خبرگزاری شبستان:رئیس گروه قرآن، نماز و عترت آموزش‌وپرورش استان همدان با بیان اینکه سرانه نمازخانه مدارس باید نیم متر باشد، گفت: این در حالیست که سرانه نمازخانه مدارس استان همدان ۴۰ سانتی متر و از میانیگن کشوری پایین تر است.

(13:36) 06 دی 1394
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

عباس تجری، رئیس گروه قرآن، نماز و عترت آموزش‌وپرورش استان همدان در گفتگوی اختصاصی به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: در حال حاضر مدارس استان همدان یک هزار و 500 نمازخانه دارد که از این تعداد یک هزار و 200 نمازخانه مستقل و چندمنظوره و مابقی کلاسی است.

 

وی از حضور 500 ائمه جماعات در نماز خانه مدارس استان خبرداد و افزود: همچنین 800 نماز جماعات توسط امام جماعت فرهنگی اقامه می شود.

 

وی با بیان اینکه 500-600 آموزشگاه ها بدون نمازخانه هستند، تصریح کرد: سرانه نمازخانه برای هر دانش آموز نیم متر مربع باید باشد که این میزان در استان همدان 40 سانتی متر است .

 

تجری بابیان اینکه مسئولان در راستای ترویج نماز در استان تلاش می کنند، اظهار داشت: رشد و تکامل نمازخانه ها و مساجد و ترویج امر نورانی نماز نشان دهنده همدلی و هم زبانی مسئولان است.

 

رئیس گروه قرآن، نماز و عترت آموزش‌وپرورش استان همدان بیان داشت: همچنین تأکید آموزش و پرورش در حوزه قرآن بر توسعه فعالیت‌های حفظ و قرائت قرآن است که می‌تواند حفظ کل قرآن یا حفظ موضوعی آیات قرآن از سوی دانش‌آموزان باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: به طور قطع موفقیت در حوزه تربیت نسل حاضر و نسل‌های آینده در گرو توجه به تربیت دینی فرزندان است که همراهی مردم، مسئولان و خانواده‌ها را می‌طلبد.

 

وی گفت: همراه با رشد و تحول فناوری ها اگر زیرساخت های فرهنگی ما کامل و حساب شده و دارای استحکام نباشد دچار آسیب هایی خواهیم شد که برای حفظ دانش آموزان از این آسیب ها یکی از بهترین وسیله ها توسل به قرآن است.

 

تگ ها :
دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان