شرط مشروعیت یک مدیر در حکومت اسلامی در میزان توجهش به اقامه نماز است

نماینده ولی فقیه در همدان با بیان اینکه بدون مدیریت بر نفس، که مظهر آن مسئله نماز است، مدیریت اجتماعی رخ نمی‌دهد، گفت: اگر مدیری اهل ذکر الله شد، آن موقع جامعه اهل ذکر الله، نه اهل خلاف می‌شود، نه بی بندوباری، نه اختلاس و نه کم کاری.

(08:33) 04 اسفند 1399
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

آیت الله حبیب الله شعبانی در اجلاس استانی نماز، با تقدیر از فعالیت مسئولان و مدیران استانی در عرصه نماز، اظهار داشت: بحمدالله مدیران استان همدان نسبت مسئله نماز دارای توجه خوبی هستند و برآوردها نشان دهنده آن است که این  استان، جز استان‌های برتر در در عرصه نماز است.

وی با تأکید بر اینکه نماز، مدیریت بر نفس انسان است، گفت: اگر انسان می‌خواهد بر نفس خود مدیریت داشته باشد، باید اهل نماز باشد و در غیر اینصورت فرد در عرصه مدیریت به موفقیت دست پیدا نخواهد کرد.

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه خداوند به پیامبر اسلام(ص) در دو جا، دعوت به قیام دارد، مطرح کرد: اولین دعوت به قیام توسط پروردگار عالم، دعوت به قیام شبانه و اقامه نماز است و دعوت به قیام بعدی، دعوت به مدیریت اجتماعی است که آن هم در گرو توجه به نماز است.

وی با بیان اینکه بدون مدیریت بر نفس، که مظهر آن مسئله نماز است، مدیریت اجتماعی رخ نمی‌دهد، گفت: اگر مدیری اهل ذکر الله شد، آن موقع جامعه اهل ذکر الله، نه اهل خلاف می‌شود، نه بی بندوباری، نه اختلاس و نه کم کاری.

نماینده ولی فقیه در استان همدان شرط مشروعیت یک مدیر در حکومت اسلامی را اقامه نماز عنوان کرد وگفت: اگر مدیری خدای نکرده نسبت به نماز تسامح داشته باشد، دیگر شرط مشروعیت را از دست خواهد داد.

وی در پایان با بیان اینکه فعالیت در عرصه نماز دارای میدان وسیعی است، افزود: در حوزه اقامه نماز با وجود تمام فعالیت‌های صورت گرفته، اما باید بگوییم که کارهای نکرده فراوانی نیز داریم و نباید از آن غافل شویم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان