شهردار فرانسوی اقامه نماز در خیابان‌ را ممنوع می‌کند

شهردار شهر «لنی سور مرن» واقع در شهرستان «سنه مرن» ناحیه «ایل دو فرانس» فرانسه در نظر دارد اقامه نماز و شعایر اسلامی را در خیابان‌های این شهر ممنوع اعلام کند.

(11:55) 25 مهر 1395
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

به گزارش خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «parlmany.com»، شهردار شهر «لنیی سور مرن» فرانسه در نظر دارد که اقامه نماز و برپایی شعایر و آیین‌های اسلامی را در خیابان‌های این شهر ممنوع اعلام کند.
بنابر این گزارش، پس از بسته‌شدن درهای تنها مسجد این شهر توسط شهردار و زندانی‌شدن دو تن از امامان جماعت آن به بهانه افراط‌گرایی، مسلمانان در خیابان‌های اطراف این مسجد تجمع کرده و نماز اقامه می‌کنند که این اقدام باعث عصبانیت شهردار و برخی شهروندان فرانسوی شده است.
در همین راستا، شهردار شهر «لنیی سور مرن» فرانسه از دولت این کشور خواست که از این تصمیم حمایت و آن‌ را در تمام مناطق اجرایی کند.
این شهردار متعصب فرانسوی برای توجیه درخواست خود از دولت، به برخی حملات تروریستی که اخیرا در فرانسه رخ داده است، اشاره کرد و مدعی شد که عاملان این حملات همگی نام خدا را فریاد می‌زنند و پیرو اسلام هستند.
وی همچنین در اظهارات خود مدعی شد که مساجد مرکزی برای تولید ایدئولوژی رادیکال(افراط‌گرایی) هستند و با این بهانه، بستن تنها مسجد این شهر و زندانی‌کردن دو تن از ائمه جماعت این مسجد را به اتهام افراط‌گرایی توجیه کرد.

تگ ها :
دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان