نماز مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است

گروه اجتماعی: مدیرستاد اقامه نماز استان اردبیل گفت: نماز بزرگ‌ترین عامل و مانع فحشا و منکرات است و باید تلاش کنیم پیشگیری‌های لازم را به‌وسیله نماز به عمل آوریم.

(14:20) 04 شهریور 1395
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه
اله‌شکر عبدی مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل، صبح امروز سوم شهریورماه در حاشیه دوره آموزشی تخصصی مدرسین در محل ستاد اقامه نماز استان اردبیل درگفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، گفت: هدف از این دوره آموزشی شناسایی و تربیت روحانیان بومی و منطقه‌ای است و ستاد برنامه‌های متنوعی دارد و برای اجرای آنها نیاز به اساتید مبرز و مجرب دارد.
 
مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل با بیان اینکه نماز مهم‌ترین عنصر در تطهیر جامعه از آسیب‌ها و دغدغه‌های اجتماعی است که ما امروز آثار آن را به خوبی شاهد هستیم، یادآور شد: ستاد اقامه نماز بر آن شد که روحانیان بومی و منطقه‌ای در سطح استان را شناسایی کرده و به تبع آن آموزش‌های لازم به آنها از طریق مرکز تخصصی نماز داده شود.
 
وی تصریح کرد: این کار سبب می‌شود تا ما در برنامه‌های خود از قبیل نشست‌های دانش‌آموزی، خانواده، دانشجویی و طرح سلامت معنوی این مدرسان استفاده کنیم.
 
مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل بیان کرد: روحانیون بومی و منطقه‌ای با فرهنگ، مشکلات و آسیب‌های اجتماعی منطقه خود آشنا هستند و بهتر می‌توانند مردم آن منطقه را با زبان خودشان با آداب و اسرار نماز آشنا ساخته و یاد دهند.
 
عبدی تصریح کرد: نماز بزرگ‌ترین عامل و مانع فحشا و منکرات است و باید تلاش کنیم همه و همه در جامعه کنونی ما که آسیب‌های اجتماعی گریبان‌گیر آن شده به وسیله نماز  پیشگیری‌های لازم را به عمل آورند.
 
وی به پیام  مقام معظم رهبری به بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز نیز اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری در این پیام خود ترویج و توسعه فرهنگ نورانی نماز را وظیفه همگانی دانسته و  نماز را مانع آسیب‌های اجتماعی بر شمردند.
تگ ها :
دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان