نماز به عنوان عالی‌ترین ارتباط با خداوند سبحان محسوب می‌شود

حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به اینکه نماز یک امر به معروف و نهی از منكر است گفت: نماز به عنوان عالی‌ترین ارتباط با خداوند سبحان محسوب می‌شود که اهمیت بالایی نیز دارد.

(08:09) 21 تیر 1400
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

«حجت‌الاسلام سید کمال موسوی» ۲۰ تیر در نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اندیمشک اظهار کرد: مبارزه با ظلم و ضدارزش‌ها و تقویت بنیه‌ها و مباحث عقیدتی و توحیدی، خط مشی کلی و هدف مشترک انبیاء الهی، اولیاء دین و ائمه اطهار (س) بوده است.

امام جمعه و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر اندیمشک با بیان اینکه نماز یک امر به معروف و نهی از منكر است افزود: نماز به عنوان عالی‌ترین ارتباط با خداوند سبحان محسوب می‌شود که اهمیت بالایی نیز دارد.

وی اذعان کرد: باید بتوانیم با کمک اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اندیمشک، بخشی از مباحث، مطالب و مصوبات را اجرا کنیم.

حجت‌الاسلام موسوی تصریح کرد: ضرورت دارد با برنامه‌ریزی، هماهنگی و تعامل، قدم‌ها و گام‌های بلند مثبتی را در راه اعتلای ارزش‌های الهی برداریم.

وی در ادامه به بیان روایاتی پیرامون موضوع امر به معروف و نهی از منکر و اهمیت نماز پرداخت.

در ادامه این نشست، تعدادی از اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر اندیمشک نظرات خود را در رابطه با مسائل مربوطه بیان کردند.

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان