نقش مسجد در مبارزه با فساد مهم است/ جوانان و اهل علم در مسجد حضور پیداکنند

(11:18) 23 مرداد 1397
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

آیت الله العظمی سبحانی:
نقش مسجد در مبارزه با فساد مهم است/ جوانان و اهل علم در مسجد حضور پیداکنند
حضرت آیت الله سبحانی با بیان این که مردم و جوانان واهل علم برای کمک درساخت مسجد و برای رشد مسائل فرهنگی در آن حضور پیدا کنند،گفتند: بنای مسجد در گسترش مسائل فرهنگی، ارزشی و مبارزه با فساد مهم است.

حضرت آیت الله جعفر سبحانی بعد ازظهرامروز در مراسم کلنگ زنی مسجد و مجتمع فرهنگی بنی هاشم (ع)  که در خیابان زاگرس شهرک پردیسان قم برگزار شد، ضمن تقدیر وتشکر از کسانی که در مراسم کلنگ زنی حضوردارند گفتند: پیامبر(ص) اسلام در سال 13 بعثت وقتی وارد مدینه شدند؛ اولین کار ایشان افتتاح نماز جمعه و ساخت مسجد بوده است.

این مرجع تقلید افزودند: این مسئله نشان می دهد، بنای مسجد در گسترش مسائل فرهنگی، ارزشی و مبارزه با فساد  چه قدر مهم است.

ایشان افزودند: در آن زمان مردم خواستند زمین را رایگان برای ساخت مسجد دهند، اما پیامبر(ص) آن را  خریدند و برای مسائل مختلف استفاده کردند.

معظم له با اشاره به ساخت مسجد بنی هاشم در خیابان زاگرس پردیسان اظهارداشتند: قبل از شروع کار در این مکان، لازم است ابتدا حدود مسجد مشخص و صیغه مسجد قرائت شود و سپس برای مسائل فرهنگی و سایر مکان ها درنظر گرفته شود.

 ایشان افزودند: اگر چه این مسجد بانی دارد، ولی مردم و جوانان واهل علم برای کمک درساخت مسجد و برای رشد مسائل فرهنگی حضور پیدا کنند.

منبع: حوزه

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان