نخستین مسجد مسلمانان در کامبریای انگلستان ساخته می‌شود

درحالی که تعداد مسلمانان در کامبریا بر خلاف دیگر مناطق انگلستان زیاد نیست، طرح پیشنهادی برای ساخت نخستین مسجد در این منطقه به شورای شهری ارائه شده است.

(11:51) 23 آبان 1398
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

  جامعه مسلمانان در استان کامبریا جنوبی در شمال غربی انگلستان برنامه های خود را برای ساخت نخستین مسجد اختصاصی به شورای محلی ارائه دادند.

یک بیانیه مربوط به طراحی و دسترسی به برنامه های ساخت این مسجد اعلام شده و نشان می دهد که مسجد پیشنهادی یک مرکز اجتماعی اسلامی شامل دو طبقه و سالن نماز می باشد.

در این طرح پیشنهادی همچنین آمده است: جامعه اسلامی در کامبریای جنوبی هیچ جایگاه اختصاصی برای اقامه نماز که دارای ظرفیت کافی باشد ندارند.

در این پیشنهاد توضیح داده شده است که هدف سازمان تازه تاسیس مرکز اسلامی تأسیس، ایجاد مکانی برای اقامه نماز جماعت است که تمامی مسلمانان مستقر در جنب کامبریا بتوانند از آن بهره مند شوند.

در ادامه این پیشنهاد آمده است: همچنین پیشنهاد می شود فضایی برای نشست های شهری وجود داشته باشد تا بستری را برای انسجام جامعه و پل میان ادیانی آماده سازد. اجرای این سیاست درهای باز به منظور تعامل با جامعه وسیع و به اشتراک گذاری فرهنگ ها با مردم محلی از پیشنیه قومیتی مختلف مرتبط با دین اسلام است. طبقه همکف ساختمان یک سالن اجتماعات مرکزی، امکانات رفاهی، اتاق های انبارداری، دسترسی به راه پله / آسانسور را فراهم می کند.

اعضای شورای شهر نیز قرار است درباره این پیشنهاد جلسه ای داشته باشند.

گفتنی است کامبریا یک شهرستان غیرکلانشهر در شمال غربی انگلیس است که در سال ۱۹۷۴ ایجاد شد. برخلاف بیشتر مناطق انگلیس، اسلام دومین مذهب رایج در کامبریا نیست.

منبع:حوزه

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان