محکومیت کشتار نمازگزاران مسجد «هسکه مینۀ» افغانستان از سوی موسسه صلح زیبا

معاون بین‌الملل موسسه دانشجویی بین‌المللی حقوق بشر ایران گفت: این موسسه اقدام تروریستی و کشتار نمازگزاران در مسجد شهرستان «هسکه مینۀ» ولایت ننگرهار را محکوم کرده و به خانواده قربانیان، دولت و ملت افغانستان تسلیت می‌گوید.

(10:26) 29 مهر 1398
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

سامان نیازی معاون امور بین‌الملل موسسه دانشجویی بین‌المللی حقوق بشر ایران (صلح زیبا) در گفت‌وگویی، با اشاره به انفجار در مسجد شهرستان «هسکه مینۀ» ولایت ننگرهار گفت: موسسه دانشجویی بین‌المللی حقوق بشر ایران این اقدام تروریستی و کشتار نمازگزاران را محکوم می کند.

وی افزود: بی شک اینگونه جنایات تروریستی، که نا امنی و عدم آرامش را در پی دارد، منافع بیگانگان در منطقه، بالاخص در افغانستان را تامین می کند.

نیازی تصریح کرد: امروز ملت بزرگ افغانستان باید بیدار تر از قبل بوده و با اتحاد هرچه بیشتر و کوتاه کردن دست بیگانگان از کشورشان از بروز اینگونه جنایات جلوگیری کنند.

معاون امور بین‌الملل موسسه دانشجویی بین‌المللی حقوق بشر ایران  اضافه کرد: قطعا تروریست های بزدلی که به نمازگزاران رحم نمی کنند، در پازل منافع بیگانگان قرار دارند و مبارزه با این جریان هوشیاری ویژه ملت افغانستان را می طلبد.

وی در خاتمه گفت: ما در موسسه بین‌المللی حقوق بشر ایران با خانواده قربانیان صمیمانه ابراز همدردی کرده و به آنان و به دولت و ملت افغانستان تسلیت می گوئیم.

منبع:شبستان

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان