کشته شدن ۱۵ نمازگزار در حمله انتحاری به مسجد پاکستان

وزرای امور خارجه ترکیه و قطر، حمله انتحاری به مسجدی در جنوب غرب پاکستان را که منجر به کشته شدن ۱۵ نمازگزار شد، محکوم کردند.

(14:17) 21 دی 1398
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

گروه مسجد و کانون های مساجد به نقل از«العرب»، به دنبال حمله انتحاری به مسجدی در جنوب غرب پاکستان، وزرای امور خارجه دو کشورهای ترکیه و قطر حمله را محکوم کردند.

وزارت امور خارجه ترکیه محکوم کرد

وزارت امور خارجه ترکیه در بیانیه ای اعلام کرد: وقوع حمله انتحاری در مسجد شهر کویته که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی نمازگزار شد، ما را غمگین کرد.

در ادامه بیانیه، ترکیه وقوع این حمله را به دولت و ملت پاکستان تسلیت گفت.

وزارت امور خارجه قطر محکوم کرد

وزارت امور خارجه قطر در بیانیه ای جداگانه حمله به مسجد پاکستان و دو حمله در نیجر و مالی را محکوم کرد.

وزارت امور خارجه قطر در این بیانیه آورده است: دولت قطر با هرگونه خشونت و اقدامات تروریستی، مخالف است.

در ادامه بیانیه قطر هرگونه هدف قرار دادن اماکن عبادی را محکوم کرد و به  خانواده های قربانیان تسلیت گفت و برای مجروحان شفای عاجل از درگاه الهی مسئلت کرد.

منبع:شبستان

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان