کرونا در آفریقای جنوبی؛ فقط افراد ثبت‌نام شده حق ورود به مساجد را دارند

مساجد آفریقای جنوبی اعلام کردند: برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تنها افرادی که از قبل ثبت‌نام کرده و اطلاعات کامل درباره خود و وضعیت سلامتی‌شان را در اختیار مساجد قرار داده‌اند، می‌توانند در نمازهای جمعه و یومیه شرکت کنند.

(13:53) 28 اسفند 1398
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

از آنجا که شیوع ویروس کرونا در آفریقای جنوبی تا کنون نسبت به دیگر کشورها بسیار کمتر بوده است مساجد این کشور هم تعطیلی کامل را در دستور کار خود قرار نداده اند اما دستوری مبنی بر محدودیت تعداد افرادی که در نمازهای جماعت شرکت می کنند،اعمال کرده اند.

دولت آفریقای جنوبی اعلام کرده است که تا کنون 60 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده اند.

شورای قضایی مسلمانان در آفریقای جنوبی اعلام کرد : درهای مساجد  این کشور باز خواهند ماند اما تعداد افراد شرکت کننده در نمازهای یومیه و نمازهای جمعه به 100 نفر برای هر مسجد محدود خواهد شد.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که «سریل رامافوزا» رئیس جمهوری آفریقای جنوبی از اعمال اقدامات ویژه برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا در این کشور خبر داد.

دولت آفریقای جنوبی پس از نشست ویژه کابینه این کشور ممنوعیت ورود مسافران از کشورهای دارای خطر بالای شیوع ویروس کرونا مانند ایتالیا،عراق،کره جنوبی،اسپانیا،آلمان،آمریکا،انگلیس و چین را اعلام کرد.

مساجد آفریقای جنوبی هم موظف شده اند تا اطلاعات کامل افرادی که در نمازهای جماعت شرکت می کنند ثبت شده و وضعیت سلامت آنها مورد بررسی قرار بگیرد.

بر اساس این طرح 100 نمازگزاری که می خواهند در نمازهای جماعت روزانه یا نمازهای جمعه شرکت کنند باید از قبل اسامی خود ارائه دهند و فقط این افراد هستند که اجازه ورود به مساجد را دارند.

شبستان

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان