قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور تأکید کرد ضرورت اهتمام ویژه مدیران به ساخت نمازخانه در استان‌های کشور

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با یادآوری اینکه ساخت نمازخانه باید اولویت نخست طرح‌های عمرانی باشد، بر لزوم اهتمام ویژه مدیران برای ساخت نمازخانه در استان‌های کشور تأکید کرد.

(09:56) 21 مهر 1394
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، محمود مظفر ظهر امروز در گردهمایی دبیران و رابطان ستادهای اقامه نماز خراسان شمالی اظهار کرد: اساساً در ساخت و ساز ساختمان و پروژه‌ها نخستین کلنگی که به زمین‌زده می‌شود، می‌بایست مربوط به نمازخانه باشد.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور بیان داشت: افزایش حضور کمی مردم و کارکنان در نماز جماعت از ضروریات است.

وی تصریح کرد: باید بین سنین و افراد مختلف جامعه اعم از جوانان، مدیران و دانشجویان، دانشگاهیان، بازاریان و سایر اقشار جامعه با مسجد به عنوان خانه خدا پیوند برقرار کرد.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: به یقین برای ترویج و اشاعه نماز در جامعه به کارهای بیشتری نیاز است که باید در این راستا تلاش شود.

به گفته وی باید جامعه نسبت به آثار نماز توجه داشته باشند و نماز را به عنوان یک تکلیف شرعی و دینی ادا کنند.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور تأکید کرد: باید در زمین پخش صدای اذان مراسم‌ها و همایش‌ها تعطیل و مومنان خود را برای ادای نماز به نمازخانه برسانند.

وی گفت: نباید برای ادای این وظیفه شرعی کوتاهی شود بلکه ادامه همایش‌ها و نشست‌ها باید به بعد از برگزاری نماز موکول شود.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور همچنین بر گسترش فرهنگ نماز جماعت صبح در سطح مساجد تأکید کرد و گفت: اکنون وضعیت خوبی در این زمینه نداریم.

وی بیان داشت: صرفاً در نماز جماعت صبح شاهد حضور 10 تا 20 نفر برای ادای نماز جماعت صبح هستیم از این رو باید به سمتی برویم که نماز جماعت صبح با حضور بیشتر نمازگزاران برگزار شود.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور همچنین بر افزایش حضور کمی مردم در نمازهای جماعت تأکید کرد.

محمود مظفر قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور برای شرکت در مراسم افتتاح ساختمان ستاد اقامه نماز و حضور در جمع دبیران و رابطان نماز دستگاه‌ها به خراسان شمالی سفر کرده است.

انتهای پیام/63002/ت40/ف4004

تگ ها :
دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان