جامعه و همه مراکز آموزشی باید رنگ و بوی قرآنی داشته باشد+ تصاویر

حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی صبح روز یکشنبه 18 مهرماه در دیدار با روحانیون، طلاب و اساتید حوزه های علمیه استان در مسجد جامع تبریز حضور یافت.

(10:49) 19 مهر 1400
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

حجت الاسلام و المسلمین قرائتی، رییس ستاد اقامه نماز در رابطه با تفسیر قرآن گفت: باید گریست که طلاب ما تفسیر بلد نیستند. ما آنگونه که باید حق قرآن را بجا نیاورده ایم.

وی افزود: قرآن و اهل بیت از هم جدا شده اند و مجالس امام حسین(ع) از مجالس قرآن بیشتر است. در تهران ۶ هزار جلسه عزاداری امام حسین (ع) برقرار است.

رئیس ستاد اقامه نماز استان با انتقاد به اصول حوزه گفت: من از حوزه تاسف می خورم که معاونت تهذیب دارد ولی به چه فایده که تفسیر نمیدانند.

استاد تفسیر ضمن تاکید بر تدبر در قرآن توصیه هایی برای طلاب داشته و در این مورد گفت: تفسیر های طولانی به مردم تحویل ندهید، سخنرانی ها باید کوتاه باشد و چکیده احکام به مردم آموخته شود. خطبه های یک دقیقه ای باید ترویج داده شود. همچنین سخنرانی های خصوصی مفید تر از مجالس عمومی واقع خواهند شد.

حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ادامه داد: بعد از گذشت ۴ دهه از انقلاب اسلامی باید فضای عمومی جامعه و همه مراکز آموزشی رنگ و بوی قرآنی داشته باشد، برای هر رشته دانشگاهی باید تفسیر قرآن نوشت اگر تفسیر نداریم دستمان خالی است.

 

منبع: ستاد اقامه نماز

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان