فیلم های حمله به مساجد نیوزیلند هنوز در فیس بوک وجو دارند!

معلوم شد با وجود اینکه فیس بوک مدعی است که تمامی فیلم های مرتبط به حمله تروریستی به مساجد کرایست چرچ را حذف کرده است، اما هنوز نیز بخش هایی از این فیلم ها در فیس بوک وجود دارند.

(10:47) 03 مهر 1398
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

فیلم حملات تروریستی به مساجد نیوزیلند که منجر به کشته شدن 51 نمازگزار مسلمان هنگام شرکت در نماز جمعه شد ، هنوز شش ماه پس از این فاجعه در فیس بوک منتشر می شوند

علی رغم تلاش های اخیر برای خنثی کردن مطالب مرتبط با تروریسم ، از جمله فناوری جدید برای کمک به شناسایی و حذف آن ، بیش از ده ها کلیپ از تیراندازی های خونین و هولناک مرتبط با حمله 15 مارس نیوزیلند در فیس بوک دیده می شوند.

این فیلم به طور مستقیم توسط مهاجم مسلح گرفته شد که همزمان به طور زنده در رابطه با دو حمله به مساجد لینوود و النور در شهر کرایست چرچ در شبکه های اجتماعی پخش گردید.

کلیپ ها شلیک مهاجم مسلح به نمازگزاران در مسجد را نشان می دهند. بسیاری از فیلم ها شامل بخش های ویرایش شده و ضبط هایی از روی فیلم اصلی مرتبط با حادثه هستند.

 برخی از آنها به طور خودکار توسط فیس بوک پوشیده شده و به کاربران هشدار «محتوای خشونت آمیز یا گرافیکی » می دهند اما هنوز حذف نشده و قابل نشان داده شدن هستند.

فیس بوک نیز اذعان کرده است که فیلم ها از حملات کرایست چرچ تا ماه ها بعد از حمله بصورت آنلاین باقی مانده است ، اما گفته است که دو نسخه از فیلم اصلی را شناسایی و حذف کرده است.

منبع:حوزه

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان