فعالیت کانون های مساجد، ترویج مبانی دینی در قالب هنر است

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه باید مبانی دینی را کاربردی کنیم، گفت: فعالیت کانون های مساجد ترویج مبانی دینی در قالب هنر است.

(11:39) 30 مهر 1397
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

علیرضا درویش نژاد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، در همایش اختتامیه طرح غنی سازی اوقات فراغت “آسمانی ها” و همچنین بزرگداشت ۱۹ مهر سالروز بیانات مقام معظم رهبری در خصوص کانونها در مجتمع بوعلی سینای همدان گفت: مسجد نقطه اتصال همه خوبی هاست.

وی افزود: مسجد نقش ها و کارکردهای مختلفی دارد و مردان بزرگ از جمله شهید صیاد شیرازی، از مساجد رشد یافته و به درجات کمال دنیوی و اخروی رسیدند.

وی ادامه داد: فضا سازی مساجد و اجرای برنامه های نو و جذاب در مساجد خود مشوقی برای جذب نسل جوان به مساجد است و کانونهای مساجد نیز بر مبنای دین و ارزش های دینی  فعالیت های متنوعی دارند.

مدیرکل ارشاد همدان با بیان اینکه باید مبانی دینی را کاربردی کنیم، گفت: فعالیت کانون های مساجد ترویج مبانی دینی در قالب هنر است.

درویش نژاد به قانون جذب اشاره کرد و گفت: جذب مفهوم بلند عقلانی و دینی است که در حوزه مسجد کاربرد فراوانی دارد چرا که پیامبراکرم (ص) که پیامبر مهربانی و خوبی هاست مفاهیم دینی، فکری و عقلانی را کاربردی کردند که خود همان قانون جذب خوبی ها  است.

وی در ادامه به اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: پیاده‌روی اربعین یک حرکت عاشقانه بین مردم و امام حسین (ع) است؛ در این حرکت انسجامی وجود دارد که به تقویت پایه های نظام کمک می کند.

وی افزود: مراسم اربعین علاوه بر اینکه یک فرهنگ است؛ یک جریان سیاسی عقلایی کلان، فارغ از هرگونه جهت‌گیری جناحی هم محسوب می‌شود.

منبع:ستاد اقامه نماز

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان