ضرورت برپایی نماز در مدارس خراسان‌شمالی

استاندار خراسان‌شمالی گفت: با توجه به اهمیت این فریضه الهی باید نماز در سطح همه مدارس استان برپا شود.

(13:51) 19 شهریور 1397
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

 شب گذشته، ۱۸ شهریور محمدرضا خباز، استاندار خراسان‌شمالی در شورای آموزش و پرورش با تاکید بر برپایی نماز در تمامی مدارس استان اظهارکرد: شعار سال تحصیلی جدید می تواند «بانماز و با ورزش، بانشاط و با ارزش» باشد، زیرا تجربه ثابت کرده که یکی از کارهایی که دانش‌آموزان به آن علاقه‌مند هستند برپایی نماز در مدارس است که البته این موضوع به منزله ادای دین و شکرانه نه اجباراست.
وی افزود: همه مدارس استان در سال تحصیلی جدید باید اقدام به برپایی نماز کنند و باید شرایط نماز خواندن دانش‌آموزان را فراهم کرد تا شهروندان خوبی برای جامعه تربیت شوند.
خباز با بیان اینکه اولویت اصلی همه مدیران مجموعه آموزش و پرورش باید تعلیم و تربیت دانش‌آموزان باشد، گفت: در چند سال اخیر یکی از امور مهم و جاری مدیران آموزش و پرورش رسیدگی به مشکلات مالی این مجموعه شده در حالی که نباید از امر تعلیم و تربیت و پرورش دانش آموزان غفلت کرد.
وی ادامه داد: ما فقط مسئول تعلیم دانش‌آموزان نیستیم بلکه مسئول پرورش و تربیت آنان هم هستیم بنابراین باید این موضوع بیشتر مورد توجه و تاکید قرار گیرد.
خبازدر خصوص روند پیگیری امور اردوگاه شهید چمران، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه این طرح ملی است، نباید از اعتبارات محدود استانی برای ادامه این امور بهره گرفت و باید از اعتبارات ملی استفاده کرد.
رئیس شورای آموزش و پرورش خراسان‌شمالی در باب بدهی‌های مجموعه آموزش و پرورش به شرکت‌های خدمات رسانی همانند آب، برق و گاز، گفت: با توجه به قانون جدید سال جاری که این مجموعه از پرداخت قبوض آب، برق و گاز معاف هستند اما قانونگذار شرط رعایت الگوی مصرف را تعیین کرده است که امیدواریم مدیران آموزش و پرورش موضوع رعایت الگوی مصرف را به دانش‌آموزان تاکید کنند.
خباز در خصوص کمبود فضاهای آموزشی شهرستان بجنورد، اظهار کرد: فضاهای آموزشی که در اختیار دانشگاه کوثر قرار گرفته ، اگر مورد استفاده آموزشی نیست، دوباره به مجموعه آموزش و پرورش بازگردد و در خصوص مجموعه دارالفنون نیز چون طبق قانون واگذار شده تنها با انجام مذاکره می‌توان این موضوع را حل کرد هر چند که هدف اصلی همه ما تعلیم و تربیت است.

منبع: ایکنا

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان