استفتایی جدید از حضرت آیت‌ الله خامنه‌ ای دربارۀ موضوع کاشت ناخن مصنوعی و حکم وضو، غسل و نماز با آن

استفتایی جدید از حضرت آیت‌ الله خامنه‌ ای رهبر معظّم انقلاب دربارۀ موضوع کاشت ناخن مصنوعی و حکم وضو، غسل و نماز با آن شده است که به آن پاسخ فرمودند.

(08:13) 26 اردیبهشت 1400
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

 

 کانال فقه و احکام رهبر معظّم انقلاب اسلامی در شبکه‌ مجازی به‌نشانی (leader_ahkam@) جدیدترین استفتاء از معظم‌له و جواب ایشان دربارۀ کاشت ناخن مصنوعی و حکم وضو، غسل و نماز با آن را منتشر کرد.

سوال: آیا کسی که کاشت ناخن برایش ضرورت ندارد و به دلیل عدم امکان یا ضرر یا مشقت زیاد، هنگام وضو یا غسل، ناخن_مصنوعی را برنخواهد داشت، جایز است اقدام به کاشت ناخن کند؟

کسی که بدون ضرورت ناخن مصنوعی کاشته است، وظیفه اش نسبت به وضو یا غسل و نماز چیست؟ 

جواب: در فرض سؤال کاشت ناخن جایز نیست.

 اگر برداشتن ناخن مصنوعی ممکن باشد، وضو یا غسل با آن باطل است و در نتیجه نماز هم باطل است و چنانچه برداشتن آن تا پایان وقت نماز ممکن نباشد یا مشقت غیر قابل تحمل داشته باشد، باید علاوه بر وضو یا غسل_جبیره ای، تیمم کند و بعد از برداشتن ناخن، بنا بر احتیاط واجب قضای نمازها را نیز بخواند. 

منبع: خبرگزاری شبستان

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان