محمدرضا زارع، مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان یزد ۱۳ دی ماه در آیین راه اندازی دبیرخانه طرح هر مسجد یک حقوقدانان، اظهار کرد: حضور فعال و مستمر حقوقدانان در مساجد به عنوان پایگاه های دینی و معنوی و آگاه سازی مردم نسبت به قوانین، مقررات و تکالیف آنان از اهداف این طرح است.
وی با بیان اینکه طرح هر مسجد یک حقوقدان از مرداد ۹۴ در استان یزد کلید خورده است، گفت: در دو سال گذشته ۴ هزار و ۹۸۰ مورد مشاوره حقوقی در ۵ مسجد در شهر یزد به مردم ارائه شده و در این دوره ۶ کارگاه مختلف نیز در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی نیز برگزارشده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: در مرحله سوم اجرای طرح هر مسجد یک حقوقدان، در ۲۰مسجد الگو و شاخص دیگر ارائه خدمات مشاوره ای و ارشادی قضایی ارائه خواهد شد و با راه اندازی دبیرخانه این طرح، سایر مساجد که دارای ظرفیت مناسب جهت دریافت این خدمات باشند، می توانند درخواست دریافت این خدمات مشاوره ای را از طریق این دبیر خانه ارائه دهند.
وی تصریح کرد: دبیر خانه این طرح در مسجد امیر چقماق، هر سه شنبه بعد از نماز مغرب و عشاء خدمات مشاوره حقوقی و قضایی را به مدت یک ساعت به شهروندان متقاضی ارائه می دهد.
یادآور می شود در حال حاضر ۲ هزار و ۱۷۹ مسجد در استان وجود دارد که ۷۷۸ مسجد در شهر یزد و مرکز استان قرار گرفته است.
منبع : ایکنا