اجلاس دانش آموزی نماز شهرستان کهک برگزار شد

اجلاس شهرستانی نماز کهک با محوریت نماز دانش آموزان و مدارس در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

(12:31) 16 آذر 1401
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

اجلاس دانش‌ آموزی نماز شهرستان کهک، صبح سه‌شنبه، ۱۵ آذرماه، با حضور مدیر ستاد اقامه نماز استان،فرماندار، معاونین و دیگر مسئولین شهرستان در سالن امام علی(ع) فرمانداری کهک برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین علی عرب‌پور مدیر ستاد اقامه نماز استان در این جلسه ضمن اشاره به آثار نماز در زندگی، نماز را یکی از عوامل موثر در ساخت آینده‌ای روشن برای جوانان دانست و خاطر نشان کرد: نوجوانان و جوانان می‌بایست دو امر اقامه نماز و احترام به والدین را سرلوحه امور خود قرار دهند تا آثار و برکات آن را روز افزون در زندگی خود احساس کنند.

علیرضا گلچین پور فرماندار و رئیس شورای اقامه نماز کهک نیز در ادامه ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری این اجلاسیه، به ارائه گزارشی از برنامه‌های کاری ستاد اقامه نماز شهرستان پرداخت و گفت: با استقرار ستاد اقامه نماز و برگزاری جلسات شورای اقامه نماز بحمدالله آثار ملموسی را در سطح شهرستان شاهد هستیم و امیدواریم این روند رو به رشد با سرعت بیشتری احساس شود.

حجت الاسلام و المسلمین عباس غزالی، مجری و کارشناس تخصصی کودک و نوجوان نیز در این اجلاس با ارائه برنامه‌ای مفرح، به تشریح پایه‌های بندگی پرداخت و خاطر نشان کرد: بندگان نیک خدا می‌بایست در سه‌حوزه طهارت، دیانت و استقامت موفق عمل کنند تا به درجات عالی بندگی برسند.

حجت الاسلام و المسلمین جعفر حاجی‌بابایی دبیر اقامه نماز شهرستان کهک نیز از برگزاری نمایشگاه و جشنواره آثار نمازی در حاشیه این اجلاس خبر داد و گفت: به برکت برگزاری این اجلاس، جشنواره نماز در بخش‌ها و عناوین نقاشی، انشاء، پوستر و دیگر عناوین نمازی برگزار شد که یکی از برنامه‌های اجلاس شهرستانی تجلیل از برگزیدگان این جشنواره است.

لازم به ذکر است اجرای گروه سرود، تجلیل از فعالین و خادمین نماز شهرستان از دیگر بخش‌های این اجلاسیه بود.

 

 

 

ستاد اقامه نماز

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان