آغاز طرح شنبه های با کتاب در مسجد از هفته کتاب

دبیرستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور از آغاز طرح " شنبه های با کتاب در مسجد " همزمان با هفته کتاب خبر داد.

(12:29) 21 آبان 1397
زمان مورد نیاز برای مطالعه:0دقیقه

حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به برنامه هایی که برای هفته کتاب (​24 آبان تا اول آذر)​ تدارک دیده شده است گفت : در طرح «شنبه های با کتاب » که هر هفته در مساجد به اجرا درمی آید امام جماعت یا یکی از اعضای فرهنگی هنری به مدت 4 تا 5 دقیقه با قرائت صفحاتی از کتاب مورد نظر بعد و یا بین نماز مغرب و عشا، معرفی می کند .

وی افزود:​ طرح های دیگری نیز برای ارتقای فرهنگ و افزایش سرانه کتابخوانی درنظر داریم که خریداری کتاب های برتر سال و مرتبط با موضوعات اجتماعی و معرفی آن از طریق مسجد به خانواده ها از جمله این طرح هاست .

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد با اشاره به دیگر طرح ها خاطرنشان کرد: در طرح ارتباط "مسجد و مدرسه" ،"​​مسجد و خانواده"​ و " مسجد و محله "​هم برای جذب افراد به ویژه جوانان به کتاب و کتابخوانی در مساجد برنامه ریزی شده است .

ارزانی گفت: حدود 14 هزار کتابخانه در مساجد سراسر کشور فعالیت می‌کنند که بخشی از آنها کتابخانه باز و برخی مخزن‌دار هستند و ما برای تجهیز و غنی سازی این کتابخانه ها همچنین ایجاد فضای مطالعه برنامه هایی در دست اجرا داریم .

وی از اهدای 5 میلیارد تومان کتاب به کتابخانه‌های مساجد کشور همزمان با هفته کتاب خبر داد و گفت : 26 آبان قرار است محموله های کتاب های خریداری شده از حرم مطهر امام راحل به کتابخانه های مساجد سراسر کشور ارسال شود . ​

بیست و ششمین دوره هفته کتاب از ۲۴ آبان تا اول آذر است .

منبع:خبرگزاری صدا و سیما

دیدگاه ها (0 کاربر)
ارسال دیدگاه
سامانه آموزشی
سامانه دانش پژوهان
سامانه مبلغان