حسنه قدم برداشتن در مسیر مسجد

■ حسنه قدم برداشتن در مسیر مسجد

حسنه قدم برداشتن در مسیر مسجد

روایات و احادیث اسلامی درباره مسجد، مسایل بسیار مهمی را طرح كرده اند كه بر تمام مسلمانان لازم است آنها را رعایت كرده و از این راه خشنودی حضرت حق و پیامبر اكرم (ص) را جلب كنند.

راوی می‏ گوید: از حضرت صادق (ع) شنیدم كه مساجد به پروردگار عالم از همسایگانی كه در آن شركت نمی‏ كنند، شكایت بردند. خطاب رسید كه به عزت و جلالم سوگند، در صورت استخفاف به مساجد یك نماز از آنان قبول و آنان را به عدالت در بین مردم آشكار نمی‏ كنم و به رحمتم نمی‏ رسند و در بهشت مجاور من نخواهد بود.

 پیامبر خدا(ص) فرمودند: در دنیا مهمان باشید، این دلبستگی‏ها و آرزوها شایسته مهمان نیست، مساجد را به عنوان خانه اصلی خود بگیرید، دل ها را به رقت عادت دهید، زیاد اندیشه كنید و از خشیت حق گریه داشته باشید، موت و اهوال قیامت را نصب العین قرار دهید.

 پیامبر اكرم(ص) فرمودند: حق مساجد را بدهید كه آن دو ركعت نماز است پیش از اینكه در آن بنشینید. همچنین فرمودند: هر كس به مسجدی از مساجد خدا برای نماز جماعت برود، برای هر قدمی كه برمی‏ دارد هفتاد هزار حسنه منظور شود و به همان اندازه درجاتش بالا رود.

 آن حضرت همچنین در جای دیگری فرمودند:در قیامت، سه چیز به حضرت حق شكایت برند: قرآن، مسجد، عترت.

قرآن می‏ گوید: پروردگارا! مرا از نظر معنی تغییر دادند، مسجد می‏ گوید: پروردگارا! مرا بیكار گذاردند و ضایع كردند. عترت می‏ گوید: الهیما را كشتند و راندند و آواره كردند.

پیامبر اسلام(ص) همچنین در اهمیت مسجد فرمودند: برای مساجد مردمی است كه از شدت علاقه و توجه به مسجد، گویی مانند میخ های كوبنده به مسجدند، ملائكه همنشین آنانند، چون غایب شوند، از آنان جستجو كنند و به هنگام بیماری از آنان عیادت كنند و به وقت حاجت به آنان كمك دهند.

 همچنین امام علی(ع) فرمودند:نشستن در مسجد در نزد من بهتر است از نشستن در بهشت است؛ چرا كه در نشستن در بهشت خشنودی من است و در نشستن در مسجد، رضایت پروردگارم.

منبع:شبستان

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

نوع محتوا : مقاله
تعداد کلمات : 339 کلمه
1397/8/3 ساعت 11:00
کد : 2329
دسته : نماز و مسجد
لینک مطلب
کلمات کلیدی
ثواب رفتن به مسجد
مسجد
نماز جماعت
اقامه نماز
qunoot
namaz
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز