مخالفت علمای پاکستان با تعطیلی مساجد در ماه رمضان

■ مخالفت علمای پاکستان با تعطیلی مساجد در ماه رمضان

مخالفت علمای پاکستان با تعطیلی مساجد در ماه رمضان

دولت پاکستان نماز جماعت و اجتماع در مساجد را برای پیشگیری از شیوع کرونا ممنوع کرده است.
 
با وجود این تأکید، بیشتر رهبران مذهبی و امامان جماعت پاکستان با ادامه ممنوعیت تجمع در مساجد مخالفت کرده‌اند. ماه رمضان کمتر از دو هفته دیگر شروع می‌شود و مفتی منیب الرحمان، عالی‌ترین مرجع دینی پاکستان اعلام کرده که هیچ مسجدی در ایام روزه‌داری بسته نخواهد بود.
 
او در کنفرانسی مطبوعاتی گفت: پنج نوبت نماز یومیه، نماز جمعه و سایر مناسک دینی در مساجد برقرار خواهند بود. مومنان قول داده‌اند که فاصله لازم را رعایت کنند.
 
پلیس پاکستان در هفته‌های گذشته بارها کوشیده جمعیت حاضر در داخل یا مقابل مساجد را متفرق کند. آصف سرفراز، فرمانده انتظامی کراچی می‌گوید که مأموران اغلب در این کار ناموفق بوده‌اند.
 
وی افزود: ما پیوسته از امامان جماعت تقاضا می‌کنیم که مردم را توجیه کنند که اجتماع در مسجد یا بیرون از آن چقدر برای انتقال ویروس خطرناک است. حتی به آنها می‌گوییم با جان خودتان، خانواده‌تان، همسایه‌ها و دوستان‌تان بازی می‌کنید؛ اما کمتر کسی به این هشدارها اعتنا می‌کند.
 
وقاص احمد، یکی از اهالی کراچی به خبرگزاری آلمان می‌‌گوید: ما مسلمانیم و خدا پشت و پناه ماست. کسی که عبادت روزانه‌اش قطع نمی‌شود، از بیماری مصون می‌ماند.
 
اما مقامات پاکستان از پیامدهای اقتصادی شیوع بیماری بیم دارند. عمران خان از کشورهای ثروتمند خواسته که قروض پاکستان را ببخشند، وگرنه این کشور از عهده چالش‌های همه‌گیری کرونا بر نخواهد آمد.
 
نخست‌وزیر پاکستان گفته که نظام سلامت این کشور توان و بودجه کافی برای مقابله با کرونا را ندارد و توقف معیشت می‌تواند بحرانی انسانی ایجاد کند. وی افزود: نگرانی اصلی ما این است که مردم از گرسنگی بمیرند. ما در یک دو راهی قرار داریم. یا جلوی مرگ و میر ناشی از کرونا را بگیریم یا بگذاریم که شکم آدم‌ها با محدودیت کسب و کار خالی بماند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1399/1/28 ساعت 13:34
کد : 4208
دسته : اخبار نماز در جهان
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز