نمایشگاه «مدینه آمریکایی؛ روایت زندگی مسلمانان شیکاگو» برگزار شد

■ نمایشگاه «مدینه آمریکایی؛ روایت زندگی مسلمانان شیکاگو» برگزار شد

 نمایشگاه «مدینه آمریکایی؛ روایت زندگی مسلمانان شیکاگو» برگزار شد

موزه تاریخ شیکاگو در ایالت ایلینوی آمریکا نمایشگاه جدیدی با عنوان «مدینه آمریکایی؛روایت زندگی مسلمان شیکاگو» را افتتاح کرده است که هدف آن آموزش درباره تاریخچه اسلام در این شهر است.

این نمایشگاه از طریق مصاحبه های صوتی بیش از ۴۰ صدای مسلمان است که داستان های زندگی شان در رابطه با ایمان ، هویت و سفرهای شخصی را با یکدیگر به اشتراک می گذارند  و  تجارب و دستاوردهای مهم مسلمانان را برجسته می سازد.

بازدیدکنندگان می توانند در کنار روایت زندگی اشخاص، سجاده های نماز، نقشه ها، فیلم ها، آثار هنری و سایر موارد روزمره را که روایت زندگی مسلمانان دوره های قبل  در شیکاگو را به تصویر می کشد، ببینند.

«مدینه آمریکایی» آخرین نمایشگاه از سه نمایشگاه در این موزه است که به بررسی تأثیر یک دین ابراهیمی بر شهر می پردازد. اولین نمایشگاه «شیکاگو کاتولیک» بود که، در سال ۲۰۰۸ برگزار شد و دومین نمایشگاه «شالوم شیکاگو» نام داشته و در سال ۲۰۱۲ به نمایش درآمد.

امید برگزارکنندگان این است که این نمایشگاه درک بهتری از نقش مسلمانان در شیکاگو را به تصویر درآورده و موضوع اصلی آن «تاریخ شفاهی» است.

پیتر آلتر ، رئیس موزه تاریخ شیکاگو گفت:  من می دانستم که مردم با ریشه های عمیق تاریخی که جوامع اسلامی در شهر و حومه شهرها دارند آشنایی ندارند.

آلتر گفت:  در حالی که ما کمتر از یک سوم از مجموعه کلی را در اختیار داریم ، بیش از ۱۳۰ مصاحبه تاریخ شفاهی در نهایت به صورت آنلاین خواهیم داشت. این یک بایگانی است  که همیشه در حال تکمیل خواهد بود و این میراث تاریخی ما است و به همین دلیل نیز تاریخ شفاهی را انتخاب کردیم.

این موزه ضبط تاریخ شفاهی را ادامه خواهد داد و پس از پایان کار ، آنها را به صورت آنلاین در دسترس قرار می دهد.

سلطان محمد ۱۷ ساله ، یکی از راویان نوجوان گفت:  این به معنی اشتراک گذاری داستان های ما و روشن کردن تجربیات و زندگی  افرادی است که ممکن است از این فرصت یا سکوی دیگری برخوردار نباشند. 

وی ادامه داد:  مسلمانان نقش بسیار مهمی در ساخت شیکاگو تا به امروز داشته اند. بنابراین بسیار دلچسب است و فرصت های زیادی وجود دارد.

گفتنی است بوسنیایی ها ، عرب ها و آمریکایی های آفریقایی تبار تا قبل از سال ۱۹۶۰ سازمان های مسلمانان را در این شهر تأسیس کردند.

شورای روابط آمریکایی - اسلامی جمعیت مسلمان شیکاگو را بین ۳۰۰-۵۰۰ هزار نفر  نفر تخمین زده است ، که بین ۱۱ تا ۱۸ درصد از جمعیت شیکاگو را تشکیل می دهند.

منبع:حوزه

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1398/8/11 ساعت 09:49
کد : 3773
دسته : اخبار نماز در جهان
لینک مطلب
کلمات کلیدی
نمایشگاه
نماز
موزه
مدینه آمریکایی
مسلمانان شیکاگو
مسلمانان
مرکز تخصصی نماز
qunoot
namaz

■ سرانه فضای نمازخانه مدارس خراسان شمالی پایین تر از کشوری است

علی شورزاده شامگاه شنبه در شورای آموزش و پرورش خراسان شمالی، اظهار کرد: متوسط فضای نمازخانه مدارس در کشور نیم متر بوده در حالی که این رقم در خراسان شمالی ٢٣ سانتی متر و در بجنورد ١٧ سانتی متر است. شورزاده افزود: یکی از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب ...

■ نماز اول وقت خوان‌های حرفه‌ای

صفحه‌ اینستاگرامی به نام «اول نماز» در شبکه اجتماعی اینستاگرام به انتشار عکس‌های ارسالی کاربران از نماز اول وقت می‌پردازد و در مدت کوتاهی توانسته است مخاطبان زیادی جذب کند. قرآن کریم در آیات متعدد به اهمیت نماز تأکید می& ...

■ کارگاه آموزشی بررسی وتصحیح نماز در شهرستان زابل برگزار شد

به گزارش عصرهامون حجه الاسلام و المسلمین محسن عارفی در گفتگو با خبرنگار اوشیدا اظهار داشت: کارگاه آموزشی بررسی و تصحیح نماز ویژه طلاب و روحانیون و ائمه محترم جماعات مساجد و مدارس با حضور حجت الاسلام علی حبیبی مدرس حوزه و دانشگاه اعزامی از شهر مقدس قم ...

■ اردن، حمله صهیونیست‌ها به نمازگزاران مسجدالاقصی را محکوم کرد

«ضیف فایز»، سخنگوی وزارت امور خارجه اردن در بیانیه ای حمله پلیس صهیونیستی بعد از نماز صبح به نمازگزاران در مسجدالاقصی را محکوم کرد. فایز تاکید کرد: حمله صهیونیست ها به مسجدالاقصی و نمازگزاران اقدامی تحریک آمیز است و این اقدام صهیونیست ...

■ وجود حجت خدا روی زمین بدون نماز بی‌اثر است

حجت الاسلام «علی حبیبیان» در دومین اجلاس نماز شهرستان مهریز با بیان این که اگر ما از یاد خدا غافل شویم و از او جدا شویم، دیگر وجودمان هیچ ارزشی نخواهد داشت، تاکید کرد: نماز بهترین شکل اطاعت و بندگی خداوند است و اگر انسانی که حجت خدا روی ز ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز