مسئولیت ما برای ترویج دین بالاتر از نگرانی آسیب های فضای مجازی است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:
■ مسئولیت ما برای ترویج دین بالاتر از نگرانی آسیب های فضای مجازی است.

مسئولیت ما برای ترویج دین بالاتر از نگرانی آسیب های فضای مجازی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایرنا، محمدجواد آذری جهرمی روز پنجشنبه در بیست و ششمین اجلاس سراسری نماز که با حضور وزیر آموزش و پرورش، رئیس ستاد اقامه نماز کشور و علمای اهل سنت و شیعه در تالار شهید آوینی بندرعباس آغاز شد، اظهار داشت: فضای مجازی با توجه به سرعت بالای انتشار مطالب در آن از بهترین ابزارهای ترویج می باشد که باید با تولید محتواهای مناسب و مورد اقبال جامعه، از این فضا برای ترویج ارزش های دینی بهره برد.

وی ادامه داد: باید واقعیت های زندگی و گره گشایی نماز در تمامی امور بیان شود زیرا در اذهان می نشیند و می توان از این ظرفیت در فضای مجازی بهره برد .

آذری جهرمی با بیان اینکه آنچه در فضای مجازی منتشر می شود در حقیقت یک نقشه ارتباطی است که هرکس به اندازه اطلاعات پایه ای خود از آن برداشت می کند، گفت: باید ابتدا پیام واقعی نماز را در این فضا به خوبی مطرح نمایم که البته تاثیرگذاری آن بستگی به عامل بودن خودمان دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به فراهم بودن بستر مناسب در جامعه برای ترویج ارزش های دینی و با تاکید بر اینکه جامعه ما با هجوم هجمه های فرهنگی دشمنان، همچنان استقبال بسیار خوبی از مسایل و مطالب دینی دارد، افزود: موید این مطلب نیز اضافه شدن افراد برای شرکت در پیاده روی عظیم اربعین و یا حضور گسترده مردم در مراسم شب های قدر است.

آذری جهری خاطرنشان کرد: تمام اینها نشان از آن دارد که بستر لازم برای ترویج ارزش های دینی در جامعه فراهم است اما ما باید هنر کرده و نقشه راه را به درستی انتقال داده و آن را به نوعی طراحی کنیم که با عملمان مطابقت داشته باشد.

وی تصریح کرد: شاید جوانان ما امروز حوصله و وقت و توجه کافی به یک سخنرانی دینی نداشته باشند اما با ابزارهای جدید مانند فتوتیتر و موشن گرافی می توان پیام خود را به آنها رساند.

آذری جهری با بیان اینکه یکی از تاثیرهای منفی فضای مجازی ایجاد شبهه می باشد، گفت: ما هم می توانیم با داشتن یک موضع فعالانه در فضای مجازی به این شبهات پاسخ دهیم و در خود همین شبهه ها، ایجاد شبهه کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه اگر در فضای مجازی با فرمول خاص ورود کنیم، موفق خواهیم بود، تاکید کرد: نباید تمام حواسمان به دفاع کردن باشد بلکه باید به فکر جا انداختن مطالب و پیام های دینی هم باشیم.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1396/10/2 ساعت 10:21
کد : 1807
دسته : اخبار اجلاس‌ها، همایش‌ها و جشنواره‌های نماز,اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز