غفلت انسان از زمانی آغاز شد که از مسجد فاصله گرفت

حجت لاسلام کفیل
■ غفلت انسان از زمانی آغاز شد که از مسجد فاصله گرفت

غفلت انسان از زمانی آغاز شد که از مسجد فاصله گرفت

حجت الاسلام و المسلمین محمدصادق کفیل، رئیس مرکز تخصصی صحیفه سجادیه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، اظهار داشت: قرآن کریم در سوره مبارکه توبه (آیه18) توجه فراوان خود را به اصل آبادانی مسجد بیان می کند.

 

وی تصریح کرد: خداوند متعال چه زیبا می فرماید " إِنَّما یَعْمُرُ مَساجِدَ اللَّهِ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَ الْیَوْمِ الْآخِرِ" کسانی به آبادانی مسجد می پردازند که که به مبداء و آخرت ایمان دارند، یعنی آبادانی مسجد به دست کسانی صورت می گیرد که به مبداء و مقصد(آخرت) ایمان حقیقی دارند.

 

غفلت انسان از زمانی آغاز شد که از مسجد فاصله گرفت

 

حجت الاسلام و المسلمین کفیل با اشاره به مشکلات عدیده ناشی از عدم آبادانی مساجد در کشور افزود: از این آیه شریفه می توان متوجه شد چرا هر چه برای آبادانی مسجد تلاش می شود به ثمر نمی نشیند، زمانی که کسانی برای آبادانی مسجد زحمت می کشند اما در واقع نسبت به مبداء و مقصد ایمان ضعیفی دارند نمی توان از آن مسجد انتظار آبادانی داشت.

 

وی اذعان داشت: قرآن کریم در سوره مبارکه بقره (آیه 114) به صورت مفصل اختلاف در بین متولیان مسجد، مسجدی ها و امامت جماعت را عامل مهم سلب رونق و آبادانی مسجد معرفی می کند.

 

حجت الاسلام و المسلمین کفیل گفت: نمی شود کسی بخواهد در مسجد فعالیت کند، مسجدی باشد ولی مسجد را نشناسد در حقیقت گام اول این است که انسان خود یک مسجدی تمام عیار شود، اصلا غفلت انسان از زمانی آغاز شد که از مسجد فاصله گرفت.

 

وی تاکید کرد: مسئولی که نماز صبح را در مسجد اقامه نکند باید منتظر موفقیت های اندک و ناچیز خود در زمینه فرهنگ سازی مهدوی باشد، باید تمام نماز خود را در فضای روحانی مسجد اقامه کنیم تا یک فرد مسجدی تمام عیار باشیم.

 

نگاه امام خمینی(ره) به مسجد و مسجدی بسیار قابل تامل است/آباد کردن مسجد یا رونق بخشیدن خانه مسئله این است

 

 

حجت الاسلام و المسلمین کفیل افزود: "قرآن کریم" و "سیره امامان معصوم(ع)" باب آشنایی انسان با مسجد و مفهوم مسجد طراز اسلامی ست، یک انسان مسجدی شجاع و انقلابی ست و از کسی جز خدای متعال ترس ندارد وقتی کسی از خداوند نترسد در واقع از همه حتی آمریکا هم می ترسد، این یک قانون الهی ست.

 

وی در ادامه بیان داشت: نگاه امام خمینی(ره) به مسجد و مسجدی بسیار قابل تامل است، مرحوم امام(ره) می فرماید ماانقلاب کردیم و نزدیک به یک میلیون شهید و جانباز را در این راه دادیم تا مسجد را آباد کنیم.

 

حجت الاسلام و المسلمین کفیل تصریح کرد: اما سوأل اینجاست ما شهید دادیم تا مسجد آباد شود یا وضع مالی خودمان خوب شود؟ جالب است بدانید اگر مساجد خالی شود باید ترسید؛ زیرا امام خمینی(ره) صریحا هشدار داده بود که اگر مساجد خالی شود آن روز، روز هلاکت و نابودی شما خواهد بود. 

 

مراحل تکامل انقلاب اسلامی برای تشکیل تمدن نوین اسلامی از نگاه مقام معظم رهبری(مدظله)

 

وی ابراز داشت: توجه به نگاه مقام معظم رهبری(مدظله) اساسی ترین رکن در مسجدی شدن و اهل مسجد ماندن است، مقام معظم رهبری(مدظله) مراحل رشد و تکامل انقلاب را در دیدار با دانشحویان کرمانشاه بیان فرمودند که به ترتیب شامل انقلاب اسلامی، حاکمیت اسلامی، نظام اسلامی (مثل نظام آموزشی و نظام اقتصادی که در حال حاضر ما در این مرحله در حال رشد و شکوفایی هستیم)، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و در نهایت تشکیل امت اسلامی است.

 

حجت الاسلام و المسلمین کفیل تاکید کرد: اما در نهایت همه این مراحل 6 گانه مقدمه ای برای تشکیل تمدن نوین اسلامی ست که در سایه این تمدن مهدویت و انتظار مهدی موعود(عج) به اوج شکوفایی خود در جهان می رسد.

 

مسجد متغییر جامعه اسلامی است/ مسجد ستون فقرات جامعه است

 

وی خاطرنشان کرد: در حقیقت اگر مسجد به طراز اسلامی خود برسد جامعه به طراز اسلامی خود نزدیک می شود و اساسا مسجد متغییر جامعه اسلامی است، بالعکس اگر خدایی نخواسته مسجد اسلامی نباشد جامعه بع درجه طراز اسلامی خود نخواهد رسید.

 

معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد مهدی موعود(عج) گفت: جوهره دین مبین اسلام تمدن سازی است زیرا انسان با تمدن ساخته می شود، مسجد ستون فقرات جامعه است اگر ستون فقرات آسیب بببند دیگر حرکت و فعالیت در کار نیست چه برسد به حرکت پویا و سازنده ای که در راستای تحقق مهدویت در بطن جامعه باشد.

 

مسجد یک سنگر تخصصی مهدوی است/مسجد طراز اسلامی در ارتباط مستقیم با تحقق مهدویت در متن اجتماع است

 

وی به تشریح یک تعریف جامع از مسجد طراز اسلامی پرداخت و خاطرنشان کرد: مسجد طراز اسلامی در ارتباط مستقیم با تحقق مهدویت در متن اجتماع است مسجدی که باید مرجع، ملجاء و مأمن برای همگان باشد.

 

حجت الاسلام و المسلمین کفیل افزود: ملجاء یعنی پناهگاه در حقیقت مسجد یک سنگر تخصصی مهدوی است و در زمان حاضر با وجود هجمه شبهه افکنی های دشمن و تبلیغات ویرانگر جهان غرب ما به این رکن حیاتی و نعمت الهی باید پناه ببریم.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1395/12/8 ساعت 13:52
کد : 1417
دسته : اخبارمحتوایی و تحلیلی نماز
لینک مطلب
کلمات کلیدی
حجت الاسلام کفیل، مسجد
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز