راز موفقیت آیت‌الله العظمی خوانساری در مسجد سید عزیزالله

آیت‌الله کمالی، تبیین کرد؛
■ راز موفقیت آیت‌الله العظمی خوانساری در مسجد سید عزیزالله

راز موفقیت آیت‌الله العظمی خوانساری در مسجد سید عزیزالله

آیت‌الله دکتر حسن کمالی در گفت‌و‌گو با خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به همسایگی مدارس علمیه با مساجد از دیرباز تا امروز و تاسف از کم‌رنگ شدن آن در سال‌های اخیر، گفت: همراهی این دو کانون دینی، موجب گسترش آموزه‌های وحیانی در جامعه می‌شود؛ همچنان که علما، فضلا و فرهیختگان و بیشتر شهدای ایران از مساجد برخاسته‌اند، بنابراین تداوم این موضوع نیازمند تجدید نگاه سازندگان و مسئولان حوزه‌های علمیه است.

وی فعالیت‌های پسندیده سینما و رسانه ملی در ایران را لازمه عصر جدید و پاسخگویی به بخشی از نیازهای نسل جوان دانست و افزود: مساجد، عالی‌ترین پناهگاه برای جوانان هستند.

امام جماعت مسجد وفا خاطرنشان کرد: می‌شود از مراجع عظام تقلید درخواست کرد تا با تشکیل گروهی، بخشی از طلاب را برای امام جماعتی تربیت کنند زیرا این فعالیت، مهم‌ترین رسالت و تبلیغ هر طلبه است که نباید به سادگی از کنار آن گذشت و از سوی دیگر نیز جوانان را به حضور در مساجد تشویق کرد.

کمالی، تاکید اسلام بر بیان ساده و آسان دستورات و احکام دین را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: شیخ مفید گفته است که فقه خود را با زبان ساده و با توجه به نیازهای روز، همراه کردم همچنین آیت‌الله العظمی سید احمد خوانساری، دلیل موفقیت خود در مسجد سید عزیزالله تهران را یکسان‌سازی و ساده گویی ارکان و اذکار نماز می‌دانست.

وی افزایش جذابیت مساجد را لازمه موفقیت ائمه جماعات در حال حاضر دانست و خاطرنشان کرد: افتخار بسیاری از مراجع تقلید مانند آیات عظام حسن زاده آملی و جوادی آملی، اقامه نماز جماعت در مساجد است.

امام جماعت مسجد وفا، همسایگی مسجد و حوزه‌های علمیه را برای مردم و طلاب، مفید دانست و ادامه داد: آیت‌الله علی فلسفی (ره) در مسجد «بنّا» مشهد، هم درس می‌گفت و هم نماز می‌خواند؛ گویی مسجد، خانه نخست ایشان بود.

کمالی با اشاره به تجربیات مختلف جامعه درباره مراکز فرهنگی و اجتماعی مانند فرهنگسراها و ...، گفت: مسجد، بهترین و امن‌ترین پایگاه جوانان برای مصونیت از آسیب‌های اجتماعی و فسادهای اخلاقی و همچنین تخلق به اخلاق و آداب اسلامی است.

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1395/11/1 ساعت 23:16
کد : 1348
دسته : اخبارمحتوایی و تحلیلی نماز
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز